Cca 8-10 DPO 7 dni do Ms? Nebudu psát story je to tu všude jen většinou píší o výtoku ne o hlenu...( Nechci slyšet že sem určitě těhotná) nesvedi ani nepálí...
Holky já měla u obou tehu vždy jeden den nepatrný narůžovělý hlen jeden den a pak sem zjistila // držím vám pesticky 😉
@gambrinkax já už mám jen bily výtok ale jen málo na kalhotkách ten hlen byl jednou na toaleťáku
@gambrinkax já ten hlen měla včera celý den a dnes už bílý. Kolik dní potom jsi měla něco na tt?
@mmhanka taky jsem ho měla jen jednou na toaletaku po utření😉
@pajasala ty jo to už si moc nevzpomenu ale cca 11-12 dpo
@gambrinkax
@pajasala tak uvidíme no jsme 8dpo TT udělám sobotu rano
Hned bych zkusila holky s vámi ale jsem teprve 7dpo...jinak z těch dvou těhotenství mám jednu dceru , při druhém mi museli ukončit tehu kvůli vývojovým vadám. Budu na vás myslet a držet pesticky 😉
@gambrinkax to je jen jeden den. Myslím že klido v sobotu můžeš taky zkusit😃
@pajasala to máš pravdu 😁 od toho nepovedený ho trhu se snažíme 2 roky a zatím nic. Do konce roku to budem ještě zkoušet a když nic pak to proberu s Dr. Ale snad se zadari😉 věřím tomu
@pajasala
@gambrinkax my zkoušíme třetí...dvě mám s ex a přítel chce svoje
@mmhanka já mám jednu s bývalým ..teď se snažím s manželem taky chce své 😁
@gambrinkax no takže tak nejak
@gambrinkax no sem zvědavá
Tak pak dejte holky hlavně vědět jak jste s testama dopadli a očekávám pozitivní výsledky 😉
@gambrinkax udělej taky
@mmhanka zatím mě růžový hlen nepotkal tak tomu moc nevěřím 😁 ale prsa mě bolí dost to je tak jedine🤔
@gambrinkax tak ty mě neboli jen je mám velké a zavazi mi ale to mám i před ms
@mmhanka já to tak taky práv myvam před ms proto se člověk nemá ani čím ridit
@gambrinkax mě také vždy od ovu do MS bolí prsa a teď nic
@pajasala ono je to hodně individuální každé těhotenství je zkrátka jiné .😉
Holky tak jsem zvědavá na příští dny.
@pajasala
@gambrinkax tak přeji všem ať vám to vyjde a miminko se ukáže...teď jsem zase setřela růžový hlen...tak snad i mě se tam zabydluje a zahlodava 😉♥️
Holky tak u mě asi blbý. Opět spinim a docela dost
@pajasala a kdy máš mít ms? Pořád to může patřit k nidaci
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mmhanka ahojky já dnes 8 DPO a včera jsem také měla naruzovely hlen a tlak v podbřišku. Do toho od včera jako bych měla mít chřipku která ale nechce propuknout naplno. Možné to určitě je ale bohužel ne na 100%