Holky, už jsem tady zakládala před pár dny otázku, nemůžu tam už samozřejmě přispět proto zakládám novou diskuzy. Dělala jsem si ovulační testy posledních 6 dní každý den jsem tam měla ducha, jen předevčírem byl silnější (jeho fotku mám v otázce, kterou jsem zakládala před 2 dny) druhá čárka nebyla ani silná jako kontrolní. Mám to chápat tak, že v to značilo ovulaci? Máte zkušenosti? Díky
taky bych zkoušela testoat ještě dál, zatím jsou negativní....nebo možná jsi natrefila zrovna na nějaký anovulační cyklus
jsou negativní .
@klaaaara ...... pokud u tebe k ovulaci skutečně dochází a nemáš anovulační cykly (což by si zjistila měřením bazální teploty), tak bych brala ovu test 17.DC jako pozitivní a pro jistotu ještě zkusila testovat třeba do 22.DC. Já mám stejně dlouhý cyklus, ovu testy dělám druhý měsíc a ani jednou jsem čárku neměla stejně silnou či silnější než kontrolní, hodně záleží i na hodině testování (já třeba měla dopoledne hodně silnou čárku a večer už slabší), takže nemusíš chytit ten vrchol, tenhle měsíc jsem začala i s měřením BT, která ovulaci prokázala přesně podle ovu testu
@ni_ki BT neměřím, protože pracuji na směny a neměřila bych ve stejný čas. Takže to nejde. No uvidím, nechám to do konce roku a pokud nic tak v lednu jdu k dr ať se podívá jestli vůbec ovuluju, ale podle bolestí každý měsíc tak si myslím že ano, stejně tomu bylo i ten 17DC. Jinak testuju vždy tak kolem 16 hod, akorát dnes kolem 13hod. Budu dál testovat a uvidím.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ovulace spíš teprve příjde,ještě bych testovala. Taky jsem měla duchy a pak to najednou stouplo a byla krásná čárka 😉