Ahoj holky, už 6 dní mám po termínu MS a zatím se nedostavila. Normálně mám cyklus 29 dní na den přesně a dnes jsem již 35DC. V průběhu týdne jsem zkoušela několik testů a na všech jsem měla alespoň náznak ducha. Cely týden me trápí bolest v podbřišku jako při MS ale zatím jsem to nedostala. V průběhu týdne se mi objevilo hnědé a narůžovělé špinění a přítel si mysli, že mám o trochu větší prsa. Jiné příznaky jsem na sobě nevypozorovala, ale už jsem z toho jelen. Dnes ráno jsem měla na testu už celkem pěknou čárku namísto ducha, ale odpoledne jsem dělala digitální a ten je negativní. Je možné, že jsem i tak těhotná?
Podle mě by to hlavně chtělo klasickej papírkovej test, tohle je za mě totiž ten njejhorsi vyber. Pak bude podle mě jasno, držím palce 🤞
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kopretinka367 6 dní po termínu a kdyby vaše příznaky měli spojeni z těhotenstvím tak máte veškeré testy pozitivni HCG děla právě priznaky veškeré testy jsou negativní ...může to bejt cysta klidně a zašla bych na krev a budete mít 100% jistotu ...