Zdravím, nemáte zkušenost s těmito cipky ? Vypadá to zajímavé , mělo by to připravit prostředí pro spermie a tak, nebo nějaký gel na podporu početí? Dekuji 🙂
@verca_0 Dvakrat jsem s nim otehotnela hned prvni mesic, ale pouzivala jsem i ovulacni testy, tak nevim, jestli v tom mel nejakou zasluhu 😉. Nepotrebovat lubrikant, tak bych ho asi jen tak nekoupila. Jen jsem nechtela spermie "brzdit nebo zabijet" obycejnym lubrikantem 😀
Ale treba pokud ma chlap nejaky problem ohledne spermii, tak bych ho brala.
@lentilkah no manžel má spermiogram na jedničku, já tedy hormony taky , akorát teď poslední dva měsíce jsem měla nejspíš anovulacni cyklus podle utz, i přes to , ze testy jsem měla pozitivní, ale snažíme se už rok a půl a zatím se nedaří , tak zkoušíme vše, a já už toho měla tolik 😀 ale rikam si, ze ten gel je super věc, aspoň těm spermiim trosku pomoct
Čípky myoovunelle jsem používala tři cykly, gel conceive mnoho měsíců před tím, bohužel ani jedno nám nepomohlo..Dnes mám za sebou druhé iui a budem čekat na výsledek😉
My meli ten lubrikant Conceive plus a super, jestli pomohl, to nevim, ale byl prijemny 😀 o Myoovunelle jsem taky premyslela, tehdy to snad byla uplna novinka, ale pak se zadarilo, takze to padlo 🙂
@lentilkah no já si pravé rikam, ze tyhle věci jsou stejně psychicky.. ono člověk věří, ze něco pomůže a nakonec to vážně pomůže , ale je to jen v naši hlavě , proto já mám rada když zkouším nové věci a vždycky věřím, ze to vyjde, to ze to ještě nevyslo je vedlejší, ale jednou to přijde ☺️
@jako_mala_holka my pravé lubrikacni gel vůbec nepotřebujeme no, spis když ho použijeme už je to moc, ale kdyby jsme potřebovali , jdu taky do neho 😀
@verca_0 chapu, on je i takovy dost tekuty 😅
@jako_mala_holka a jak dlouho jste se snažili vy ? A pomohlo něco myslíte ? Nebo to bylo bez jakýchkoliv doplňku stravy 😃
@verca_0 no zkouseli jsme od ledna a v rijnu jsem zjistila, ze jsem tehotna... takze 3/4 roku... me teda ale prisli v kvetnu na problem se stitnou zlazou, mela jsem dlouhe cykly bez ovulace, takze leky na sz, k tomu jsem jeste brala Nosifol forte duoactive (predtim i jine pripravky s inositolem, potrebovala jsem spravit ten cyklus), nejdriv jeden, pak dva sacky (az s tema dvema se zadarilo), obcas jsem zobla i vitamin e, manzel pil Folandrol a zinek 😅 no a jeste ten gel conceive... toz neni toho jako malo, vidim 😀 vyznam prikladam i te stitne zlaze, ale otehotnela jsem, i kdyz jsem jeste nemela idealni hodnoty, takze verim i tomu nosifolu a folandrolu, ze pomohly... ten gel fakt nevim, ale byl moc prijemny, jak jsem rikala... jako kdovi, kdy by se to povedlo bez tech vitaminu, samotnou by me to zajimalo a pripadne druhe mimco (nekdy v daleke budoucnosti 😅) zkusime bez toho, jen s lekama na tu stitku, ted do toho vletelo silene penez...
@verca_0 Naprosto to chápu, nám to taky trvalo dva roky než jsme se odhodlali.. věděli jsme že má manžel horší spermio ale věřila jsem že když se povedlo jedno (máme spolu šestiletého syna) že se povede i druhé..Do CARu jsme zavítali tedy až po třech letech snažení o druhé dítě.. Není se čeho obávat, jak se udělá základni vyšetření, tak už to jde šup šup..vy máte úplný základ, v CARu nám dělali AMH hodnotu, NK buňky, podrobný spermiogram, štítnou žlázu, protilátky proti spermiím, průchodnost vejcovodů a hysteroskopii. Párovou genetiku jsme nepotřebovali vzhledem k tomu že už spolu zdravé dítě máme..asi záleží na každém jak dlouho dokáže čekat. Já vydržela dost dlouho ale psychicky se mi ulevilo až se to začalo řešit.. přeji hodně štěstí 🍀😉
@jako_mala_holka tak tomu rozumím, já už vyzkoušela buh ví co za ten rok a půl a dala do toho penez ani nechci vědět kolik, když napocitam i ty ovulacni a těhotenské testy, tak jsem v řadu tisíců korun😃
@madamas dekujeme moc, tak asi ještě zkusíme chvíli, tedka oba bereme Macu, já femigard a ještě vyzkousime ty cipky, už je mám objednané a uvidíme a zajdu zase na gyndu na utz a když už to nevyjde , tak asi fakt Car, není na co čekat, pořad čekat na zázrak a třeba je nějaký problém a jen to oddalovat, tak uvidíme🙂 ale jsem takova nervozni, není to příjemné řešit a to prostředí a tak
@verca_0 Ty čípky upravují prostředí uvnitř aby bylo přátelštější pro spermie, ale na ovulaci vliv nemají. Pokud nedojde k ovulaci tak prostě není vajíčko k oplodnění.. Každopádně dokud mate sílu tak zkoušejte, většinou se uvádí že rok až dva jsou v normě.. prostředí na klinice je příjemné, přecejen jsou tam všichni kvůli stejné věci. Já se tam vždycky těším 😀
@madamas ano ano vím, já myslím, ze u mě ovulace probíhá , akorát teď jsem měla dva cykly po sobě anovulacni pravděpodobně , na krevních testech jsem byla před rokem a vše v pořádku , fyzická síla by byla , ale ta psychická je každý měsíc horší a horší 😃 jsme mladí, tak jsme čekali, ze to půjdu rychleji , ze aspoň do roka se zadari, tak premyslime nad tím Carem, a jak čtu, ze je to tam fajn, tak jsem takova klidnější 😃 bojím se nepříjemných doktoru, už tak to není moc jednoduché tohle řešit a ještě aby se k nám nějaký doktor choval jako ke kusu hadru😃
@verca_0 no ja to zkousela pocitat a kdyz jsem se dostala nekde k 15tis, tak jsem radsi prestala 😅 a to jen ty vitaminy, bez testu, to uz vubec 😅 ale nelituju ani koruny 🙂 ❤️
@verca_0 Tak toho bych se rozhodně nebála, není to okresní nemocnice. Nejste tam pacienti ale klienti, jejich služby stojí nemalé peníze a jednání je tam na vysoké úrovni. Já osobně jsem se tam nikdy nesetkala s někým nepříjemným, všichni jsou usměvaví a snaží se podpořit jak na konzultaci tak na sále. Já osobně mám jen dobré zkušenosti co se tohoto týče.
@jako_mala_holka no pravé , jsou to šílené peníze , ale taky nelituju ani koruny , věřím, ze se to jednou povede a peníze vyhazujeme za více nepotřebné věci kolikrát 🙂
@verca_0 povede 🙂
@verca_0 Zkouším teď 1.měsíc, výsledek zatím nevím, ale každopádně mi udělal krásný ovulační hlen, který moc nemám.
@levandulka_fialova super, to jsem rada, pak dejte vědět ☺️
@verca_0 Ahoj, ja jsem použila čipky jen jeden cyklus a zabralo to. Nedávala jsem tomu velké šance a neupínala se na to. Ale vážne to zabralo a za 14dní jsem měla pozitivní test. Nyní jsem ve 12tt. Sex jsme měli dva dny před ovulací a v den ovulace. Ještě jsem pila 2x denně kontryhelový čaj, možná na tom měl taky podíl. Hodně štěstí😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja znam tenhle gel: https://www.benu.cz/conceive-plus-gel-pro-podpo...