Můžu být těhotná?

miskamaty
21. kvě 2019

Ahoj holky chci se zeptat zda je možné že bych byla těhotná i když mám jen zpoždění 4 dny. My s přítelem se snažíme a můj dr mi řekl že přirozenou cestou nám to nepůjde tak nevím jestli se mám obávat nebo ne tet má můj dr dovolenou děkuji za rady

sudylichozrout
21. kvě 2019

@miskamaty Jak to mame vedet? Kup si test, maji ho v kazde drogerii... Drzim palce.

miskamaty
autor
21. kvě 2019

@sudylichozrout ten jsem si dělala a byl negativní

radu98
21. kvě 2019

@miskamaty a co jsi měla za test? Některé bývají málo citlivé. Mě takové ty papírkové testy neukazaly nic a test asi za 150 teprve ukázal ducha 🤷🏼‍♀️😊

miskamaty
autor
21. kvě 2019

@radu98 stal asi 120 Kč my s přítelem si myslíme že je to brzo ale já nevím já dělám jen noční a test jsem si dělala na vecir tak nevím jestli to není chyba

klpoiu
22. kvě 2019

@miskamaty Mas pravidelnou ms? Test se dela rano protoze vetsinou clovek spi,necura a shromažďuje moc,( větší koncentrace hcg) pokud spis pres den a delas test vecer je to stejne jako by si ho delala po spanku ráno. Alespon 4-5 hodin necurat. Takze ikdyz treba mas nocni a vydrzis prilis nepit a necurat co nejdele tak klidne muzes udelat i po nocni. Cim dele vydrzis tim lepe,kratky interval nezaruci dostatek hormonu hcg a test nemusi zachytit. Stačí ti obyc test treba od dr max ci mamatest. Nektere testy jsou s citlivosti 25 takze pri mensi koncentraci hcg nezachyti. Citlivost 10 je ideal. Drzim palce

hanulkaha
22. kvě 2019

Ja teda mela vzdy silnejsi carku vecer, nez rano 😊
A zkus si koupit test od dr. Maxe, nikdy mi neukazal falesnou carku a dusiky jsem na nem mela krasne uz 10dpo 😉 ono i drahy digitest neni nic jineho, nez papirek strceny do kusu plastu, jen ti vysledek vyhodnoti displej...drzim pesti 👍✊🍀

radu98
22. kvě 2019

Tak bych počkala ještě třeba 3 dny to už by mohlo něco jít vidět 🙂 já jsem to, že jsem ťehotná, poznala i bez testu od 3tího dne jsem měla klasické příznaky 😁 ale každý to má trosku jinak 🙂 a poprvé jsem čárku na testu i přehlédla, protože jsem nevěděla, že to nemusí být jen jasná dálnice, ale i duch 🤷🏼‍♀️ Pak jsem se hrabala v koši a pod dobrým světlem tam byl 😅 a ten test jsem si dělala v 10 večer a jsem počůránek, takže to zachycuje podle mě furt stejně, protože druhý den ráno byla na novém testu čárka úplně stejná 🙂 moc přeju aby tam byla!! 😊

journals
22. kvě 2019

To si samozřejmě nikdo neřekne. A těch holek, kterým jejich doktor řekl, že nemůžou přirozeně otěhotnět a ony přesto otěhotněly tu jsou stovky. Dost záleží na důvodu. Ale samozřejmě tak jako tak ti to řekne až doktor.

hanasedla
22. kvě 2019

@miskamaty zkus koupit citlivejsi test v lekarne a pokud bude take negativni tak se to nejspis nepovedlo. zpozdeni muze byt ze stresu, rychlejsiho tempa v horsim pripade cysta ....

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru