Ahoj holky jsem trosku nervozni a nevim co se teda deje mela sem ovulku viz.foto a MS nedorazila jak mela ale co me prijde divne uz tyden me boli podbrisku mela sem lehke chvilkove zaspineni takova svetlounka krev na papire jinak nic to bylo minuly tyden a porad me je bud vecer nebo rano na zvraceni ale prijde me to hodne brzo a TT je negativni stale.
Mela jste ovulaci potvrzenou bazalni teplotou nebo testem nebo lekarem? Tuto aplikaci mam taky a absolutne se nelze podle ni ridit. Jinak bych podle ms a jimi vypocitane ovulace byla uz v 36 tydnu. Jenze nejsem jsem v 31 a to presne, protote tuleni bylo mozne jen v jednom terminu. Jelikoz ovulace byla proste jindy nez urcily oni, ovulaci poznam podle hlenu 😉 kupte test a uvidite toto je totiz vesteni z koule kristalove
A test jsem mela pozitivni slabounce 12 dni od tuleni. To zaspineni mohla byt i ovulace klidne. Drzim palce. Me taky bylo od prvniho dne zle. 😉
@evakaspar dekuji uvidime ale zle me je kazdy den pravidelne vecer i rano
@eliska2871992 vazne jo? Tak v tom nejsem sama ja jeste vydrzim a pristi tyden zkusim test pokud MS neprijde
@natlinka27 To vážně ne! Já koupila tehotensky test a na něm jen slaba čárka která nejde poradně ani vidět. Dnes 14ty den zpoždění zítra jdu k doktorce. Něco se musí dít ale na těhotenství to nevidím,protože po 14ti dnech už by ni to test ukázal 😏
@eliska2871992 Já tam tedy tu druhou čárku vidím, slabounkou, ale je tam.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojda. Ja se moc nevyznám v tom kalendáři, jak žádný takový nepoužívám. Kdy jsi měla ovu, toho 16.5.? A spineni došlo v době ms, předpokládám?
Uvidíš... hodně holek ma pozitivni tt až par dnů po ms. Zkus třeba zase za dva dny. Ale moc přeju, aby to dopadlo, jak si přeješ 😊