16-17.12 jsem spinila (hnědě) na tt duch ale nesilil. Bolely mě prsa, podbrisek jakoby bylo něco jinak. Pak všechno vymizelo a dnes mě opět bolel podbrisek a vaječníky a čisto. Ms zatím nikde. Ještě asi týden zavádím utrogestan 0-0-1 přímo do pochvy. Mate někdo zkušenost , ze by přece jen byla šance ze se nejedna třeba o biochemické těhotenství a mohlo z toho něco být? Jinak teoreticky ms měla přijít dneska. Včera jsem dělala ještě tt a úplně pidipidipidi duch.
Bylo by dobre, napsat ktery den cyklu jsi. Podle toho se da lepe vse usoudit.
Ono jestli byl duch minuly tyden plus spineni a za tyden porad duch, tak to nevidim moc dobre. Napis vic.
@petradt1986 teoreticky jsem dnes měla dostat ms ale nemám cykly pravidelné, někdy 30 dni někdy 35 i 40. Dnes 31DC
@petradt1986 jinak ovu nemám potvrzenou, ale podle bolesti vaječníku a bolesti při sexu tak nějak mohla byt
Ovulaci by mohla byt kdy? Od 6-12.12.?
16,17 duch se mi zdá brzy.. To mi fakt prijde jestli nespinis po ovulaci. Stavalo se mi to obcas. (Ovulace treba 14DC pozitivní test, bolesti) a dva fny na to jsem spinila.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zkusila bych testovat ještě za 2 dny. Pokud duch zesílí, tak jsi těhotná. Já měla viditelného ducha v den MS a pořádnou čáru jsem měla až skoro 9 den po očekávané MS. Dneska mám rok a 2 měsíce syna 🥰