Může žena cítit uhnízdění?

6. říj 2024

Ahoj, možná blbý dotaz ale cítila jste některá že ve vašem těle po sexu se opravdu zadařilo a něco se tam děje? Případně pokud ano tak co jste cítili? A omlouvám se za anonym.

ines76
6. říj 2024

Asi tyden po sexu jsem se jednou v noci protahla a projela mi brichem zvláštní křeč, ráno jsem pak měla mírné bolesti jako pred ms, ta ale nedorazila a naopak se za pár dní potvrdilo těhotenství. Časově to odpovídalo uhnízdění... nebo prostě že se "něco dělo".

lilian2111
6. říj 2024

Taky jsem měla zvláštní pocit v podbřišku, plus špinění. Myslím, že hodně citlivá žena dokáže cítit že je něco “jinak” 🙂

exbordelar
6. říj 2024

Ano, u vsech tehotenstvi, ale spis to byl psychicky pocit, nez fyzicky pocit. Vsechny tri deti nebyly hned, ale za dva az tri cykly. A nejak jsem vedela, ze TED se to uhnizdeni zrovna stalo. Jestli je to pravda nebo ciste nahoda nebo vsugerovani, to nevim, ale kazdopadne jsem to tak citila a bylo to tak 😇

daasqua
6. říj 2024

Uhnízdění přímo ne, ale už pár dní před plánovanou MS jsem cítila, že je něco jinak, měla jsem jiné citové rozpoložení (šťastné a pohodové).

knuffel
6. říj 2024

Asi takhle, hned po sexu je na uhnízdění brzo, ale kolem termínu menstruace jsem měla křeče v podbřišku a myslela jsem, že to přichází právě menstruace.

cherie24
6. říj 2024

Ano, mě bolelo v den uhnízdění celý den v podbřišku a lehce jsem špinila. V prvním i v druhém těhotenství. A měla jsem pocit, že jsem těhotná ještě dřív, než jsem si udělala test.

kadla88
6. říj 2024

Byla jsem tehotna 4x a u poslednich trech jsem to pokazde vedela. Bodava neprijemna bolest v podbrisku v noci.

kamini
7. říj 2024

Ano, při druhém těhot. s dcerou jsem zcela jasně cítila "něco" divného v podbřišku, spíš takovou pichlavou bodavou bolest, ne silnou, právě jinou, než jakou se ohlašuje příchod ms. V tu chvíli mne napadlo jít si udělat test. Myslela jsem si to a na testu už byly krásné 2 čárky. Opravdu jsem to tentokrát poznala. Super pocit, nezapomenutelná chvíle 🙂

mia_von_prag
7. říj 2024

U jednoho jsem cítila, u druhého ne.
7dpo bodava bolest, horko, myslela jsem, že na mě leze nějaká nemoc. Vůbec jsem si to s tím nespojila, nikdy předtím se mi to nestalo.

anezzik
9. říj 2024

Já jsem uhnízdění cítila, dvakrát v noci kolem 2 hodiny jsem se budila jako kdyby se mi něco hýbalo v podbřišku, nechápala jsem co to je až poté jsem zjistila že jsem těhotná.

felis
9. říj 2024

Myslím, že může... já cítila mravenčení v prsou a až pak mi došlo, že je to ONO 🙂

vendulis
9. říj 2024

@anezzik a jako jak, když se nejedná ani o milimetry😃😃

anezzik
14. říj 2024

@vendulis Já nevím ale bylo to tak zvláštní. Prostě jsem se v noci vzbudila že mám pocit že se mi něco hejbe v podbříšku. Nechápala jsem, myslela jsem že pohyb v střevech🙂 A to stejné se odehrálo i příští noc. No a za pár dnů jsem byla u gynekologa a zjistila jsem že jsem těhotná. Doteď nechápu ale stalo se.

vendulis
14. říj 2024

@anezzik To je noc hezké. Dříve jsem chtěla mimi a pořád jsem cítila že se něco děje a nic. Teď jsem byla v druhém měsíci, až třetím a ani mě to nenpadlo a najednou bylo.😁