Ahoj, vím že nemáte křišťálové koule, ale kdyby ano, rozhodně jsou vítány 🤣 No každopádně už se pár měsíců snažíme o miminko a zatím nic. Tento měsíc proběhla ovulace cca 14-15DC (14DC pozitivní ovu test). Každopádně včera jsem tedy byla 9-10DPO, celý den mě pobolíval podbřišek jako bych to měla dostat, test byl negativní, večer sex a po něm přišlo růžové zašpinění. Tak jsem si řekla, že se to určitě přes noc rozjede a šla spát. No ale tím to skončilo, ms nikde, do teď nic a břicho sice stále chvílemi pobolívá jako na ms, ale zatím ne tak jako včera. Tak si tak říkám, jsem dnes 10-11DPO a na menstruaci mám ještě brzy (luteální fázi mám běžně 14 dnů). Můj dotaz je, jestli se to některé z vás třeba stalo a test byl nakonec pozitivní a bylo z toho těhotenství? Má podle vás cenu dělat dnes další test? Jsem nedočkavá, ale zároveň nechci zběsile testovat, tak se to ve mně pere a potřebuji slyšet názor někoho dalšího 😄 už si nepamatuju jak jsem to měla u prvního těhotenství, každopádně tam jsem měla první čárky až 12DPO, do té doby nic 🤔 Pardon za román a děkuji za odpovědi😊
@baru7889 mě trochu taky břicho pobolívalo a špinění jsem mírné měla taky. Těhotenství z toho nakonec sice bylo, ale ne se zdárným koncem 🙂 každopádně svůj test jsem si dělala zhruba ve dnech jako jsi ty tzn. 10-11DPO a už byl doušek 🙂 každopádně přeji hodně štěstí aby bylo prosperující těhotenství 🙂🍀
Já zašpinila kolem 4-5dpo, tuším po sexu a 8dpo jsem měla ducha co sílil, tak uvidíš
@lilian2111 já si právě říkám jestli na špinění související s těhotenstvím to není moc pozdě, jestli to nesouvisí spíš s přicházející ms, ale nevím😒 na uhnuzďování mi to přijde 9-10DPO dlouho totiž
Napisu ti co chces slyset jo 😀 ale fakt se mi stalo s druhym ditkem, delala jsem si test cca 12.dpo, do terminu ms mi zbyvalo tak pet dni az tyden, meli jsme jit na oslavu tak jsem chtela vedet kvuli alkoholu. Test snehobily, druhy den rano bolest bricha a spineni, rekla jsem si ze je jasno, tento mesic to nevyslo, a sla jsem si dat s holkama sklenicku 😀 no jenze spineni misto aby se rozjelo tak prestalo, a test o tech par dni pozdeji v terminu ms uz ukazal ducha 😊 syn je zcela v poradku a kluk jako buk 😉
Nikdo ti nezaruci ze to tak budes mit taky, ale dokud se nerozjede ms je vzdy sance ze muzes byt tehotna 🙂 je to bud a nebo, chce to vydrzet tech par dni nez test neco ukaze.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@baru7889 je to 50/50 mohlo se zadarit test bych udělala za par dní a pak po vynechání Ms tělo není stroj někdy překvapí