Užívám antikoncepci rok. Tento měsíc jsem měla sex 21.5 a 24.5, v obou případech jsme však použili pharmatex. Dnes mám druhý den pauzy a začalo mi hnědé špinění. Menstruaci dostávám však až na třetí den pauzy. Může to být začátek menstruace nebo to je uhnízdění i přesto, že užívám antikoncepci?
Pokud je bereš jak máš, je šance na těhotenství prakticky nulová. Já při momentální antikoncepci nemám menzes vůbec.
S to sojou: soja obsahuje fytohormony, což jsou látky podobné našim hormonům. ... ale stopové množství určitě neublíží. Kdybys najela na veganství a všechny dosavadní bílkoviny nahradila sojou, už by to asi vliv mělo, ale nějaký ten "sojový lecitin" v pár čtverečkách Milky fakt není něco, co by ti hormony ovlivnilo. 200 g tofu už by možná mohlo být diskutovatelné.
@cilkat díky. Sóju nekonzumuji. Jen tedy jak píšu nachází se iv čokoládách a občas v pečivu a nevěděla jsem jestli to je takové množství že se může něco stát. Jednou jsem snědla trochu směsi na špagety s obsahem sóje ale bylo mi řečeno, že to není nadměrná konzumace a jsem nadále chráněna. 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@julie290 může to bejt od hormonu začátek Ms tělo není stroj test bych vyzkoušela 14 dní od sexu