Může to být ovulace?

misicka03
31. kvě 2020

Zdravím, mám dotaz jsem 21 DC mám nepravidelnou MS tak nevím kdy ovulace probíhá zda vůbec je. Bolí mě 3 den podbříšek jako bych měla menstruaci, ale vždy jen pár minut. Taky mám čirý výtok, který dělá mapky a mám pocit mokra. Při ovulaci je spíš bílkový hlen a táhly jenže ten já nikdy nepostřehla. Může to být ovulace? Máte to tak některá? Děkuji 🙂

sudylichozrout
31. kvě 2020
miba10
31. kvě 2020

@sudylichozrout 😂😂😂😂

jjasmina
31. kvě 2020
zelenaesmolda
31. kvě 2020

@sudylichozrout napadlo me uplne to stejne

zelenaesmolda
31. kvě 2020

@misicka03 existuje takova vec-jmenuje se to ovulacni test

sudylichozrout
1. čer 2020

@zelenaesmolda To me neprekvapuje 😀

lenickamimi
1. čer 2020

@misicka03 ahoj, samozřejmě může to být ovulace, vzhledem k tomu že přesně nevíš jak dlouhý máš cyklus. Zkus ovu test 😏

miba10
1. čer 2020

@misicka03 vidím město velké, jehož sláva hvězd se dotýká..... Ale jestli to je ovulace to ti neřeknu 😂

balogis
1. čer 2020

Mě ovulace vždy bolela víc než menstruace,poznala sem ji vždycky aniž bych počítala který DC jsem a v ty dny pro mě byl bolestivý i styk.ale každá sme jiná,nikdo ti tady nemůže říct jistě co to je..pokud se snažíte o miminko tak nejlépe se vyprdnout na vše a pouze normálně užívat sexu,pokud to nejde se odprostit- což chápu,tak dělat ovulační testy

lenickamimi
3. čer 2020

@misicka03 tak co, už jsi zjistila jak jsi na tom 😏

misicka03
autor
3. čer 2020

@lenickamimi byla to ovulace 😆

lenickamimi
4. čer 2020

@misicka03 no paráda, já to právě mám podobné, cyklus delší tak ovu bývá kolem 23dc 😂

lenickamimi
4. čer 2020

@misicka03 a děláš i ovu testy?

misicka03
autor
5. čer 2020

@lenickamimi dělám, ale já měla teď 3 měsíce cystu takže u mě ovulace nebyla a nevěděla jsem to zjistila jsem to až teď. A konečně tento cyklus byla jenže přítel nebyl doma takže zase smůla 🙂

lenickamimi
5. čer 2020

@misicka03 tak příště to určitě vyjde 😏

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru