Může to být ovulace?

girls64
21. říj 2018

Ahoj holky, chci se zeptat. od 1.10 večer do 6.10. Ráno jsem měla MS první dny byly silné. Jelikož jsem byla měsíc od vysazení prášku tak, MS se dostavila skoro ve stejný termín jako vždy. Hned toho 6.10. Večer jsme měli s přítelem sex s tím, že ejakuloval do mě. Pote v dalším týdnu 4× sex a sobota 13.10. Jsem měla večer úplně na toaletnim papíře úplně čirý, průhledny hlen který nezapachal. Bylo to jen když jsem se utrela a bylo toho poměrně hodně toto trvalo do neděle někdy do odpoledne. Jindy jsem tohle nikdy neměla. Mívám jen bílý výtok ale ne v takové míře. V neděli večer-noc 14.10.prisli velké bolesti do podbřišku bolest stridala pravou a levou stranu. Poté mě to bolelo ikdyž jsem zatnula sval nebo i při chuzi. Trvalo to jen tu noc. Ráno už to bylo dobré. Tak jsme měli s přítelem opět sex asi 4×. Po 2 dnech se objevil bílý výtok ale opravdu jen malinko (jen malá skvrnka na kalhotkách) a do toho velmi citlivé bradavky a tlak v prsou a pocit těžkosti a pocit že se mi zvětšily. Občas mě pichne v podbřišku. Cca za 10 dnů by se měla dostavit MS. Bude to 2 měsíc od vysazení antikoncepce. S přítelem se snažíme o miminko. Tak bych byla ráda kdyby se ta mrcha nedostavila. :( Mohlo se jednat o uhnizdovani? Ovulaci nepoznám tak nevím. Zaskočil mě ten pruhledny hlen nikdy jsem ho neměla.Děkuji za odpověď. :think: 8o

lucinkamarecek
21. říj 2018

@girls64 ahoj jsem na tom úplně stejně, druhý měsíc snažení, zkoušela jsem ovu testy a nikdy nebyl úplně přesný jen ms mám o čtyři dny později než ty , ale jinak stejné příznaky . Doufám ,že nám nějaká maminka potvrdí že to byla ovu a první týden v listopadu zjistíme že budeme maminky😊 držím palce

girls64
autor
21. říj 2018

@lucinkamarecek je tak to jsem ráda že v tom nejsem sama. Já teda ovu testy nezkoušela tak teda opravdu nevím. Minulý měsíc jsem měla také bolesti a k tomu i bolesti zad a bílý výtok, tak si myslim že to ovu byla. Tak jsem zvědavá jsem napnuta jak ksandy. A taky tě boleli prsa?

elinkav
21. říj 2018

Ano, ovulace se u někoho projevuje tak, že pobolívá břicho, objeví se průhledný hlen, u někoho i krvácení třeba 2 dny a bolí prsa... 😉

lucinkamarecek
21. říj 2018

@girls64 bolí mě podbřišek, prsa, teď mám výtok zbarvený lehce do bíla.
@elinkav minulý mesic jsem měla to krvácení dva dny trochu ale teď zatím nic

girls64
autor
21. říj 2018

@lucinkamarecek předtím jste také brala antikoncepci, a jak dlouho
? tak uvidíme za týden 🤔 držím palečky.

lucinkamarecek
22. říj 2018

@girls64 brala jsem ji více jak sedm let

lucinkamarecek
22. říj 2018

@girls64 ale mám teď hrozné bolení v podbřišku a přidalo se pálení žáhy

girls64
autor
25. říj 2018

@lucinkamarecek já taky cítím bolesti v podbřišku jinak pálení žáhy mám také ale mám reflux a beru na to prášky. Teda měla bych jelikož jsem to chtěla zkusit jaký to bude bez nich tak dobrý ale v tomto týdnu několikrát už. Tak nevím jinak při ovulaci se mi zhoršila pleť akné všude. A teď už zase to mizí a mám obličej skoro zase hladký. Většinou před MS by se to horšilo ne?. No a špinění zatím nic. Uvidíme no, ja teda v neděli. V pondělí jsem si dělala test a byl negativní. Ale co jsem se dočetla tak je brzy na testování.

lucinkamarecek
25. říj 2018

@girls64 ty jsi stejný trdlo jako já taky jsem dělala brzo test ikdyž by těžko mohl být pozitivní i kdyby jsme byly😁pleť mám od vSazeni prášků ošklivou, podbřišek a bedra mě bolí jinak prsa přestala, výtok už mám maličko ale lehce zbarvený do bělava

ivuska1986
25. říj 2018

@girls64 ahojky holky ja mela ciste ciry vytok v dobe, kdy se mi mala uhnizdovala az do konce tehu, bolesti v brise a v zadech od uhnizdovani po 12. tyden, prsa k prasknuti tyden pred terminem MS, tehu test mi vysel az ctvrty den po terminu MS, tak drzim palce

girls64
autor
25. říj 2018

@lucinkamarecek 😁 já výtok mám malý jen občas bílý flicek na kalhotkách prsa jen občas citlivá. No uvdime a kdy tobě má tedy dorazit MS?

girls64
autor
25. říj 2018

@ivuska1986 já ho měla jen ty dva dny pak už jen bílý výtok. Tak uvidíme 😔 prsa mám citlivá jen občas.

lucinkamarecek
25. říj 2018

@ivuska1986 já měla víry výtok dva dny 17. A 18.kdy jsem dle testů měla asi ovulaci a byl takový lepkavý.

lucinkamarecek
25. říj 2018

@girls64 ms by měla být až 5.11. takže v den ms když nedojde udělám první testik

girls64
autor
26. říj 2018

@lucinkamarecek tak já zas opět nic asi. Pobrisek bolí jako by se měla dostavit ta 'mrcha' nafoukle břicho a pocit na zvraceni. 😔 Prsa nějaka nalitá (větší) 😐 podrážděnost tedy žádná. Jsem jinak v pohodě. Má dorazit až za 5. Dní. Achjo.

girls64
autor
26. říj 2018

@girls64 ještě ta bolest je někdy jen na pravé straně dole pak po celým podbřišku. Záda také na té straně. Tak nevím. Do toho se mi chce porad na malou.

leymea
26. říj 2018

@girls64 pokud 14.10.byla ovulace tak jsi dneska 12DPO. To znamena, ze muzes zkusit tehu test. Ale spis zitra rano. I tak se doporucuje az po vynechani MS, ale treba ja mela 11DPO uz ducha. Bohuzel, priznaky si muzes i vsugerovat. Drzim palce 😉

petulejan
26. říj 2018

já měla ducha už sedmý den,tak to skus. I z odpolední moči.

girls64
autor
26. říj 2018

@leymea já spíše počkám jestli budu meškat, což je začátek příštího týdne. Tak uvidím, bolesti už zase žádné nejsou. Tak nevim😁.

hermij
26. říj 2018

@girls64 Hlenový příznak, jaký popisujete, je naprosto přirozený projev ženské plodnosti. Jen byl užíváním HA blokovaný. Trochu odvážný krok snažit se hned po vysazení o miminko... tělo jste kdovíjak dlouho zanášela umělými gestageny a estrogeny, které potlačovaly progesteron, který je potřebný k početí. Nicméně gratuluji k vysazení chemie a držím pěsti se snažením, nemám právo kohokoli za cokoli soudit. Aspoň se pročistěte pitím kopřivových čajů a třeba ostropestřec na játra. Nedoporučuji ženské bylinné směsi, ty jsou spíš na konkrétní obtíže v indikovaném případě ;) O ovulaci se jednat podle příznaků mohlo, ale kdoví. Kdyby teď těhu nevyšlo, můžete zkusit nastudovat STM, která Vám pomůže odhalit ovulaci a pomoct k početí 🙂 Je to skvělý diagnostický nástroj, který dokáže odhalit i případné obtíže s cyklem - spolehlivé info třeba zde http://www.rodina.cz/serial27.htm. Držím pěsti 🙂