Může se ještě ukázat? V 6tt není nic vidět

evcachcemiminko
8. bře 2018

Ženy, mám 5+6 tt., 1800 HCG, v děloze není nic vidět. Může se v děloze ještě něco ukázat? Mám za sebou zamlkle téhotenstvi v 11+ a jedno biochemické téhotenstvi. Už jsme hodně nešťastní. Doktorka řekla, že nevidí žádnou volnou tekutinu a na mimoděložní to nevypadá, ale zároveň ho nemůže ani vyloučit.

oveckaluky
8. bře 2018

Na UTZ by mělo být už něco vidět při HCG nad 1000...

timotek69
8. bře 2018

Mel by byt videt gestacni vacek a mozna i zloutkovy, mimco jeste muze byt oozdeji my meli 6+2 i se srdickem

vendelinka08
8. bře 2018

Uz by tam melo byt neco videt...ale pockala bych...treba je to jen vse posunute...kdy mas jit zase na kontrolu?

evcachcemiminko
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
evcachcemiminko
autor
8. bře 2018

@vendelinka08 teď v pondělí

moxha
8. bře 2018

@evcachcemiminko já byla na konci 6 týdne podle ms,ale podle dr jsme o týden mladší a na UZ byl žloutkový váček s náznakem embrionální struktury..Nad hodnotu 1000 by už opravdu mělo být něco vidět.

2hanah
8. bře 2018

@evcachcemiminko Moc je mi to líto, ale v 5+6 jsme dokonce měli asi už i srdíčko, držte se 🙁

priefi
9. bře 2018

@evcachcemiminko je mozne, ze pristi ko bude jiz neco videt. Je bezne, ze mimco jde videt az v 6tt. Mas vysoke hcg, to by uz melo asi jit videt. Ale ciste teoreticky klidne se muze jednat o dvojcatka, ktere tvori vysoke hcg a pujdou videt az pozdeji. Pokud Te nic neboli, bud v klidu a v pondeli uvidis. Kdybys mela bolesti, mohlo by se jednat o mimodelozni.

petulkanono
9. bře 2018

Ahoj, ja byla na kontrole 5+ neco a byla tam jen dutinka (mozna i vacek?), ale taky me strasili, ze uz tam ma byt neco vic. Sla jsem po vystresovanem tydnu znova na kontrolu a ejhle, mimco se srdickem, ktere odpovidalo NAPROSTO UKAZKOVE 🙂 nadeje je vzdycky, zrovna v tomhle tydnu bych tomu dala sanci minimalne do toho 7-8 tydne 🙂

motomischel
13. dub 2018

Me doktorka rekla, ze at se prijdu ukazat az v 6tt, ze driv tam stejne nic neuvidi, ale to je jen co si pamatuju jeji informaci, odbornou ranu nemam. Tak preju, at je vse v poradku

evcachcemiminko
autor
14. dub 2018

Nakonec mimodelozni, odstraněni pravého vejcovodu.

priefi
14. dub 2018

@evcachcemiminko to je mi moc lito 😔

markytankakajky
1. kvě 2018

Ahoj holky.Mám něco podobného.Těhu testy mi ukázali slaboulinkou čárečku tak jsem byla včera u doktora a měla radost že se nám po roce povedlo.Jenže na ultrazvuku nic nebylo a na jeho testu byla také slaboulinká čárečka.Říkal že bud je to mimoděložní nebo je to špatně a nic se neděje.Nabral mi krev a zírta mi má volat.Mám moc velkej strach z toho co mi zavolá.Stalo se někomu?

nita1984
1. kvě 2018

@markytankakajky stalo se to hodně holkám. Je to častý jev. Buď biochemické (embryo se na chvíli zahnízdilo a pak odešlo) nebo mimoděložní. Já mám za sebou tři biochemické a jednou zamlkle. Je to na palici

oveckaluky
1. kvě 2018

@markytankakajky taky to může být moc brzy a proto ještě nic neviděl. Já už měla na testu pěkný čárky a na UTZ nic - ale i sám doktor tehdy říkal, že mě nebude strašit a ještě počkáme. O týden později už viděl dutinky a teď jsem v 18.tt s dvojčátky 😉 nevzdávej to 😉

absintka19
1. kvě 2018

@markytankakajky jak dlouho mas po vynechane MS?

lachtanice86
1. kvě 2018

@markytankakajky jak dlouho po vynechane ms si šla k dr? Ale zkušenosti mám. 5x těhotenství a ani jedno dítě. Potraty, biochemicke i zamlklé

markytankakajky
1. kvě 2018

No u mě je to s tou menstruací těžký měla jsem jí v listopadu a pak až v březnu a ted jsem 4 dni jakoby po očekávané ms

oveckaluky
1. kvě 2018

@markytankakajky 4 dny po opravdu ještě nemůže nic vidět na UTZ, ještě vydrž a určitě to dobře dopadne 🙂

priefi
2. kvě 2018

@markytankakajky mohla jsi mit pozdeji ovulaci a doslo pozdeji k uhnizdeni, citlivy test ukazal //, k dr.jsi sla prilis brzy, takze nemohl nic videt. Take to muze byt pouze biochemicke. Docela dr.chapu, ze to tak rekl, lepsi pocitat s horsim scenarem, nez si pak vyplakat oci. Kdyz jsem sla v 5tt na kontrolu, prvne me dr.sprdl, ze nepujde nic videt, ze prilis brzy, ale prcek tam byl, pak mi rekl, at v zadnem pripade jeste nikomu nerikam, nejlepe ani manzelovi (kteremu jsem to rekla hned, kdyz byly // a vzdy bych to tak udelala), ze o to muzu prijit. Sla jsem tam nadsena, odchazela a mela pomalu v ocich slzy, vse dopadlo dobre, ale za nedlouho se mi ozvala kamaradka, ze v 10tt o mimi prisla, takze jsem pochopila, proc tak strasil. Nicmene, snazili jsme se o druhatko, sla jsem o tyden pozdeji nez u prvniho, tj 6tt a nic nebylo videt, jen mozna tecicka tam byla, ani dr.nevedela, zda ano nebo ne. Ale snazila se pozbudit na duchu... no a nedopadlo to, do tydne bylo po. Dokud nezacnes spinit, je to na dobre ceste. Ja zacala spinit v 6tt a pak vic a vic. Drzim pesti, at je vse v poradku a za 8m mas mimi v naruci 😉

dancamich
2. kvě 2018

@markytankakajky pockala bych dva tydny. Pokud je carka slaboucka, nemusi byt nic videt. Ja jsem mela carku na testu pomerne silnou a MUDra stejne videla prd. Staci opozdena ovulace a je to.

markytankakajky
2. kvě 2018

tak já zatím nekrvácím ani nešpiním.Počkám až mi zavolá a uvidíme.Jsem dost nervozní a vůbec to neutíká.Hned jak budu něco vědět tak vám písnu.Jste úžasný a děkuji.

markytankakajky
3. kvě 2018

Tak z pondělní krve hcg 69.9.Včera opět nabraná krev a výsledek dneska.Podle doktora pokud hcg poleze nahoru a ukáže se něco na ultrazvuku tak je to dobře.Pokud hcg nepoleze tak je zle

renuliena
3. kvě 2018

@markytankakajky. Moc drzim palecky 🍀 🍀 🍀 🍀

markytankakajky
3. kvě 2018

@renuliena moc děkuji uvidíme co zase zavolá odpoledne a dám zase vědět

renuliena
3. kvě 2018

@markytankakajky dej vedet urcite, 😉

markytankakajky
3. kvě 2018

@renuliena tak hcg z 69.9 kleslo na 61.Zítra znovu odběr a dle výsledků se uvidí co dál.Prostě nám není přáno.

renuliena
3. kvě 2018

@markytankakajky tak to je mi moc lito, tak uvidíš zitra, každopádně kdyby to bylo biochemické ale na biochemické je to hcg dost vysoké, tak se říká že když se takhle pohnoji tak to příště vyjde, nezoufej, urcite se taky dočkás., já cekala 12 let, jeden zamlkly potrat, pak biochemické tehu, to jsem měla hcg 25 a pak dlouho nic, až teď se povedlo spontánně, ty se taky určitě dočkás, moc drzim palecky 🍀 🍀 🍀 🍀 a dej vědět jak to zítra dopadne

markytankakajky
3. kvě 2018

@renuliena dám určitě vědět jen nevím co mě bude čekat.Jestli budu muset na nějakou kyretáž nebo jestli se bude čekat jestli to sama od sebe dostanu a vypudí se to samo.nebo co ted bude

renuliena
3. kvě 2018

@markytankakajky neboj se, lékaři budou vědět jak na to, zbytecne se nestresuj, nějak to dopadnout musí, uvidíš, třeba ani kyretaz nebude nutná, budu na tebe myslet 😊