Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@werunqa tak to by bylo super
@lusiana125 Ovu testy těhotenství v ranném stádiu opravdu odhalí 😉 Jinak já myslím,že dva dny před očekávanou ms už by měl reagovat i těhu test.Já měla ducha už 8 dní před ms.No uvidíš,buď mrška dorazí,nebo ne 😉 hodně štěstí
@ronyx děkuji kéž by to tak bylo
@lusiana125 Paráda,gratuluju apřeju ať miminko krásně roste 😉
@lusiana125 jen tak jsem na začátku těhotenství zkoušel zbytky ovu testů a čárka silila vic než na tehu testu.
Moje čerstvá zkušenost je že ano 🙂
@svlocka podobné jsem to měla včera.. Zkus koupit ten dražší clearblue. A stopro ti to ukáže
@lusiana125 tak si mela ovu testy?myslim si ze digi je zbytecny zatim jdu na to opatrne 🙂a ty jsi kolik od ovu?myslis ze tam muze byt naznak?
@svlocka jojo včera jsem neměla těhotenský tak jsem zkusila ovu, pač jsem o tom slyšela.. Dnes jsem 15dpo. Náznak to může být, ale mě do toho boleli a svedili prsa a pobolívá podbřišek..dnes ráno mě začala pálit zaha
@lusiana125 me uz zacinaji bolet prsa,no uvidime za dva dny ma prijd ms.ty uz meskas?mas foto tech ovu?
@svlocka foto bohužel nemám mám to dostat dnes bo zítra, ale asi nedostanu. Teď clearblue a mamatest ukázal těhotenství
Ja mela ovu test s takovou stredne silnou carkou, druhy den na TT duch a tehotna jsem 😉 kazdopadne ovu test mi nikdy ovu neukazal 😅
@svlocka neukazal, proste nikdy jsem nemela tu testovaci carku stejne tlustou jako kontrolni, coz je negativni test 😉 Az podle mereni BT ovulace byla a jsem tehotna, takze ty ovu testy jako fakt spolehlivy nejsou, kazda mame jinou hladinu toho hormonu a i kdyz ovu test ovu neukaze, tak presto ovu muze probihat 😉
@lusiana125
Moc gratuluji 😉
Já si u druhého dítka dělala jen jeden obyčejný test a pak hned ClearBlue a už to bylo jasné 😀
@werunqa já jsem si včera dělala clearblue a mamatest a dnes taky mamatest ale byla čárka slaboulinka v podstatě to mám dostat až dnes tak snad je to v poho
@lusiana125 pkud jsi včera mela clearblue digi pozitivní, neřeš slabé čárky .-) digi clearbllue je spolehlivý 😉
@tarra27 jojo dělala ten clearblue a ten mi ukázal, že jsem ve druhém týdnu
@lusiana125 tak proč testuješ papírky?? clearblue je přesný a jasný....neboj. papírky jsou levne a ne vždy ukažou přesně..... 😉 já mela spoždení a duchy a když mi clerablue ukazall negativní, tehu jsem nebyla...a když pozitivní tak byla .-)
@tarra27 nějak tomu pořád nemohu uvěřit...
@lusiana125
ségra to taky tak měla a je v //.trimestru 😎
a @svlocka nám sem nenapsala jak dopadla?? 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Co jsem načetla nějaké diskuze a i zkušenost mé sestry-tak ANO,ukazují i těhotenství