Ahojte holky chtěla by se zeptat poslední mens jsem měla 17.5.22 už přes tyden mije tak špatně furt cítím hlad jim a furt 😀 tak jsem si říkala ti není nic ale přítel my říká udělej si test tak jsem si udělala avulacni test zkusila ze srandy a vyšel pozitivní myslíte ze mužů být vtom ?
@ninapechova udělej si těhotenský test. Ten je určený k určení těhotenství
@lachtanice86 udělala jsem už těhotenský test ale negativní a když jsem včera dělala avulacni test tak my vyšel pozitivní ale slabá čárka a dneska jsem udělala zas a už silnější trochu
@ninapechova tak za 1) je to ovulační test, ne avulacni. Za 2) vyšel mi pozitivní a za 3) ne, rohle není pozitivní ovulační test. Toto je v průběhu cyklu na testu úplně běžné. Za sebe říkám, nejsi těhotná
@ninapechova Zkus si přečíst pribalovy leták tam je všechno dost jasně napsané 🙏🏻
@ninapechova Jestli bys měla mít příznaky spojené s případným těhotenstvím, tak bude těhotenský test jasně pozitivní, neboť toto vše ovlivňuje hormon hcg....
A jak bylo psáno výše, ovulační test není pozitivní....
Na ovulacnich testech je vzdycky carka. Takov slaba. Pozitivni je jenom kdyz je testovaci carka stejne silna nebo silnejsi nez kontrolni jinak je to porad jen nehativni test 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ninapechova ovulační test může být pozitivní v těhotenství