Musím se po revizi opravdu chránit až do HCG 0?

pejskyne
27. čer 2018

Ahoj, chtěla bych poprosit o zkušenosti vás, co máte za sebou revizi a byl vám sledován pokles HCG. Po revizi mi doktorka řekla, že se můžeme snažit po první MS. Pak se ale ukázalo, že mi pomalu klesá HCG, a doktorka říkala, že otěhotnět až potom, co ho dosledujeme do nuly. Momentálně mám 6 týdnů po revizi, HCG 7 (minulé týdny 13, 35, 90) a menstruuju. Po skončení MS už jsem se těšila na nechráněný sex, ale nejsem si teď teda jistá. Poradíte prosím? Díky moc

terka555
27. čer 2018

@pejskyne ono hodne zalezi z jakyho duvodu ho chteji sledovat..treba pricina revize apod.ja mam za sebou molarni tehotenstvi a taky sledovali dokud mi neklesne na urcitou hranici(nevim ted presne kolik to je jestli uz je od 3 nebo 4 brano jako 0) tak bych radsi pockala jeste tyden a ono se to dostane dolu🙂

pejskyne
autor
27. čer 2018

@terka555 Díky za odpověď. Nebudu teď mít nějakou dobu příležitost s doktorkou mluvit, ale líp se pak vyptám. Závěr z histologie byl hydroptický abort

misko5
27. čer 2018

Ahoj,,je mi líto, co se ti událo, pokud se snažíte o mimi, znova to určitě vyjde líp....Podle mne po ms normálně můžeš bez ochrany..ptž, než přijde ovulka, tak bude podle mne dávno nula...Zažila jsem ted něco podobného, ale bez revize..dr.říkal, že omezení nemusíme mít žádná..tak se neboj a směle do toho..Hodně štěstí..

janapetrvalska
28. čer 2018

tak po revizi se opravdu doporucuje aspon ta jedna ms, ale divala jsem se co je hydropticky abort a tam je take sledovani HGC az do nuly, takze bych se opravdu ridila Dr. nikdo znas dr. nnei a to uz clovek vydrzi min do kontroly, nez pak rrsit zavaznejsi problem...

pejskyne
autor
28. čer 2018

Díky moc, děvčata

saminomimino
2. črc 2018

že vám do toho vlezu,ale já právě myslela že ovulace nepříjde když není hcg nula,tudíž bez ovulace není ani menstruace,takže tělo je schopné ovulovat i se zbytkovým hcg,nebo v momentně kdy ovulace naběhne se hcg vytrací?Já jsme právě dnes 3 týdny od revize,od 16 dne mi naskočili plodné dny,ovulace byla tuším 18 den od revize,čekám na ms a plánujeme snažit se,mám povoleno,ale hcg mi nikdo nehlídá ani se nezmínilo,že by to bylo třeba,plod umřel 9+2 5 dnů na to revize a miminko už mělo rozpadlé struktury a zmenšilo se na 8+4,tak se teď trošku děsím kdyby zbytkové hcg mohlo mít negativní vliv na další těhu i přesto že by cyklus naskočil jak měl,myslela jsem že by prostě cyklus nebyl a těhu nebylo možné dokud hcg neklesne na nulu,díky za odpověď

janapetrvalska
2. črc 2018

@saminomimino bud v klidu, kdyz ti nerekla dr.nic tak i revize atd. probihaly jak melo, sleduje se to u molarniho, hydropticky aj. me po revizi zmizlo hgc do dvou dnu , ms prisla jak by prisla normalne a ovulka taky.. hned jsem neovulovala po samovolnem asi si telo chtelo dat pauzu. ms neni zavisla na ovulacy, jsou nektere co maji anovulacni cykly a menstruji .. ms zavysi spise na rustu sliznice , proto nektere krvaci vic a min , ale to taky ovlivnuje spoustu dalsich veci ..

janapetrvalska
2. črc 2018

@saminomimino jinak i kdyz nejsi tehu tak hgc behem cyklu ruzne stoupa klesa, proto se nema testovat pred datem ms , az po vynechani ..

78marcela
3. črc 2018

@janapetrvalska HCG je jenom v těhotenství, takže když není tehu, nemůže nic stoupat ani klesat.

kepu
3. črc 2018

@terka555 ale po molarnim se nesmi minimalne rok otehotnet a celou dobu se hlida jestli se nezvysuje HCG ...

saminomimino
3. črc 2018

@janapetrvalska tak myslím že dvě věci jsou trošku mimo,menstruace že není závislá na ovulaci?to právě naopak,když při ovulaci vajíčko z prasklého folikulu není oplodněno odchází spolu s děložní sliznicí a krví v menstruaci,síla menstruace závisí na děložní slinznici,anovulační jsou cykly bez vyplavení vajíčka,nicméně tělo má jistý pseudo krvácení,protože tělo ovládají hormony které se chovají tak jako by vše fungovalo jak mělo,anovulčaní cykli jsou dost nepřirozené hlavně po užívání HA,n a že v těle během cyklu klesá a stoupá hcg je úplně mimo,je to čistě těhotenský hormon který vyplavuje blastocysta,tedy zárodek dítěte dokud funkci nepřebere placenta takže hcg mimo těhu je holý nesmysl

janapetrvalska
3. črc 2018

@78marcela
@saminomimino zeptejte Dr. , cysty, nadory a dalsi jine nemoci muzou vyvolat falesne pozitivni test

terka555
3. črc 2018

@kepu zalezi jak vyjde a v jake forme je u nas nebylo rakovinotvorne tak to slo.