Hezky večer chtěla bych se zeptat revizi jsem podstoupila 7.11.2022 kdy přibližně mohu očekávat ms a bude muj menstruační cyklus stejný nebo úplně jiný?
ptám se jelikož se chceme snažit o další hned po šestinedělí ta končí 19.12.2022. mám raději nakoupit ovulačni testy doufám že se to šestinedělí podaří pokud ne tak si dam pauzu a necháme tomu volný průběh po revizi jsem začala brát vitaminy gs mamavit pro plánované těhotenství A je normální pouze špiněni a slabé růžové krvácení po revizi čekala jsem to horší ale ono ne🙈
Děkuji za přečtení
@mariekk12 Ms většinou prijde 4-6 týdnů od revize může bejt stejná a taky ne může bejt i silnější než klasická Ms jinak cyklus to je otázka zda hned naskoci je to individuální každá jsme jiná určitě ovu testem nic nazkazite ale neupinat se jsou ženy které otěhotní v 6 neděli jiné do 3 až 6 měsíců a jiné třeba rok atd ...☘️☘️dej te si čas - vytamini pro oba a držím palce
@mariekk12 me přišla dva měsíce po revizi … neskutečné zle me bylo v termínu menstruace, ikdyz nepřišla …před revizi cyklus pravidelný plus minus 24hod.. teď par dni dřív, par později… a znatelně silnější… už je to víc než půl roku a zatím nic …
@vikysek0987 ovu nepoznám než jsem našla čárky na testu podívala se na menstruační kalendář kdy cca to vychází + - a ono to vyšlo
Mně přišla ms po 31 dnech. Obvykle jsem měla 28-31 takže standard. Hned jsme se nesnažili,až po třetí ms.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, také jsem po revizi jen špinila jeden den a dál nic....
Ms došla za 4 týdny přesně, jak jsem byla zvyklá a též jsme na nic nečekali-zadařilo se po 3.MS a další nedošla.....
Pokud ovulaci nepoznáš a nevíš kdy je,tak testy nejsou na škodu, jsou však jen orientační....
Držím palečky 🍀