Ahoj....hele holky kdy si kdyžtak udělat test? Dnes jsem koukala jak tele na nový vrata jelikož jsem “dostala MS”. Měla přijít až za týden, ale zatím to hlavně moc MS není. Teda rozjelo se to klasickým krvácením, vzala jsem si i tampon jelikož mi přišlo, ze to proste přišlo, ale už jen strašně slabě krvacim 🤷♀️. Normalne mám MS pravidelnou a dost silnou. Kdy si kdyžtak udělat test pokud se mi teď teda MS nerozjede. S manželem se o miminko sice nijak nesnazime tím myslím, ze si nepočítám plodné dny, ovulaci apod, ale zároveň se v sexu nechranime. Jen si to chci zkontrolovat ať aspoň víme na čem jsme 😂. Dekuju
U mě se tak projevilo zahnizďování. Jeden den lehké krvácení druhý den nic, třetí den špinění další den opět nic.. Též jsem si myslela, že to je předčasná MS. Za týden bylo HCG 10 000, bohužel to nedopadlo - bylo to mimoděložně..
Držím palečky ať se zadaří.
@adenka84
@herousek Jste mi tu napsaly jen dvě tak se musím zeptat. Mám v tom teď děsný bordel. MS jsem dostala o týden dřív než jsem měla dostat. A opravdu jsem normalne krvacela cely týden tak jako vždy. Pak mě něco osvitilo a měla jsem zvláštní pocit, ze se něco děje (MS mám totiž pravidelne) koupila jsem si test a udělala ho asi 2-3 dny po datumu kdy jsem normalne MS měla dostat a byl tam duch. Kdy otestovat znova a hlavně kdy jít k dr, aby tam vůbec už něco viděl? 🤔
Dekuji 😊
@adenka84 bezva dekuji k tomu bych se nikdy nepropracovala 🙈. HCG by mělo stoupat každým dnem...test jsem si dělala v pondělí nebo úterý už nevím a pak dnes a je tam stále stejný duch. Neřekla bych, ze je silnější. Kdy mám udělat test až třeba v pondělí, aby to bylo po tydnu od toho prvního? 🤔
Takhle se akorát stresuju, ze není vše v poradku 🤦♀️
Achjo už aby tam byly dvě silné čárky 🤨
@luckawm ahoj.. To mě moc mrzí. :( Domnívám se, že šlo u tebe o biochemické těhotenství. Pokud nevíš co to je, vyhledej si to na netu. Potká to v životě spoustu žen, které o tom ani nevědí, že biochemické těhotenství u nich proběhlo..
Držím palce ať se brzy zadaří..
Také může jít o mimoděložní těhotenství. To bych ti, ale nepřála. Určitě bude dobré se nechat prohlédnout gynekologem.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj může se jednat i o uhnizdovani vajíčka. Jinak s testem bych ještě počkala 😊 myslím si že by jsi tam nic extra neviděla. Počkala bych až na pravý den MS a když by nedorazila pak bych udělala test. S přítelem jsme mimi chtěli. Ze začátku jsem se hlídala a zkoušela testy každou chvíli( i několik dní před očekávanou ms) pak sem se na to vyprdla. A udělala test až když MS nedorazila.