MS o týden dřív. Kdy udělat test?

luckawm
23. únor 2020

Ahoj....hele holky kdy si kdyžtak udělat test? Dnes jsem koukala jak tele na nový vrata jelikož jsem “dostala MS”. Měla přijít až za týden, ale zatím to hlavně moc MS není. Teda rozjelo se to klasickým krvácením, vzala jsem si i tampon jelikož mi přišlo, ze to proste přišlo, ale už jen strašně slabě krvacim 🤷‍♀️. Normalne mám MS pravidelnou a dost silnou. Kdy si kdyžtak udělat test pokud se mi teď teda MS nerozjede. S manželem se o miminko sice nijak nesnazime tím myslím, ze si nepočítám plodné dny, ovulaci apod, ale zároveň se v sexu nechranime. Jen si to chci zkontrolovat ať aspoň víme na čem jsme 😂. Dekuju

herousek
23. únor 2020

Ahoj může se jednat i o uhnizdovani vajíčka. Jinak s testem bych ještě počkala 😊 myslím si že by jsi tam nic extra neviděla. Počkala bych až na pravý den MS a když by nedorazila pak bych udělala test. S přítelem jsme mimi chtěli. Ze začátku jsem se hlídala a zkoušela testy každou chvíli( i několik dní před očekávanou ms) pak sem se na to vyprdla. A udělala test až když MS nedorazila.

luckawm
autor
23. únor 2020

@herousek super dekuji. Já na to nespecham jen jsem si nebyla úplně jistá kdy kdyžtak udělat test. Máme doma malou holčičku takže mi extra o nic nejde. Druhé chceme, ale zároveň máme čas 😁 třeba jen potvora MS dorazila dřív a o nic nejde 🤷‍♀️

herousek
23. únor 2020

@luckawm nechat tomu volný průběh je nejlepší cesta sama jsem se teď o tom přesvědčila ☺️😀 teď jsem ve 12tt.😀 neboj udělej test pak podle tvé MS a uvidíš. 😁😉

herousek
23. únor 2020

@luckawm a i to je možné že se jí chtělo dorazit dřív tak vzala bahot a přišla 😂😂

adenka84
24. únor 2020

U mě se tak projevilo zahnizďování. Jeden den lehké krvácení druhý den nic, třetí den špinění další den opět nic.. Též jsem si myslela, že to je předčasná MS. Za týden bylo HCG 10 000, bohužel to nedopadlo - bylo to mimoděložně..
Držím palečky ať se zadaří.

luckawm
autor
24. únor 2020

@herousek jeee tak to gratuluju 😊.

luckawm
autor
3. bře 2020

@herousek no tak jsem udělala test a mám tam ducha 😁. Jsem si říkala, ze zbytečně plasim a proste přišla MS jen dřív a ono asi ne 😏, ještě uvidím co dr., ale zda se ze malá bude mít sourozence 😂🙈.

herousek
3. bře 2020

@luckawm no vidis tak to gratuluji 🥰😊

luckawm
autor
5. bře 2020

@adenka84
@herousek Jste mi tu napsaly jen dvě tak se musím zeptat. Mám v tom teď děsný bordel. MS jsem dostala o týden dřív než jsem měla dostat. A opravdu jsem normalne krvacela cely týden tak jako vždy. Pak mě něco osvitilo a měla jsem zvláštní pocit, ze se něco děje (MS mám totiž pravidelne) koupila jsem si test a udělala ho asi 2-3 dny po datumu kdy jsem normalne MS měla dostat a byl tam duch. Kdy otestovat znova a hlavně kdy jít k dr, aby tam vůbec už něco viděl? 🤔
Dekuji 😊

adenka84
5. bře 2020

@luckawm Kolikátý DC jsi když si odmyslíš tu MS?
Stává se často, že ženy jsou gravidní a MS mají.. test zkus opět za 2 dny..pokud jsi skutečně těhotná určitě by měl zesílit.. Pokud máš možnost si zítra zajít na odběr HCG tak to využij.. Budeš mít celý víkend čistější hlavu..

luckawm
autor
5. bře 2020

@adenka84 na tu krev si muzu zajít kam? Na gyndu se jen tak nedostanu můj dr ordinuje strašně málo 😁🙈. Já jsem s tím počítánim dnů fakt tele. Řídím se jen pomoci apky jinak si MS nijak nehlidam ani nic jiného 😂.

adenka84
5. bře 2020

@luckawm Můžeš si zajít na náběr k Vám do laboratože.. Tedy pokud to tvá nemocnice umožňuje.. U nás to možné jako samoplátce je..
Poslední MS byla tedy kdy? První DC..

luckawm
autor
5. bře 2020

@adenka84 31.1.-5.2. a pak ta co přišla dřív (i když teď když jsem to počítala tak o moc dřív nepřišla přesto ze apka ukazovala, ze má přijít 28.2.)
23.-28.2. 🤔 .
Test jsem si dělala 3.3.
Tak jsem z toho trochu jelen 😖🤣

adenka84
5. bře 2020

@luckawm podle poslední MS.. když nepočítám tu před pár dny... Bys měla být v 5tt. I ten test by tomu odpovídal.. pokud bude vše v pořádku měl by sílit..

luckawm
autor
6. bře 2020

@adenka84 bezva dekuji k tomu bych se nikdy nepropracovala 🙈. HCG by mělo stoupat každým dnem...test jsem si dělala v pondělí nebo úterý už nevím a pak dnes a je tam stále stejný duch. Neřekla bych, ze je silnější. Kdy mám udělat test až třeba v pondělí, aby to bylo po tydnu od toho prvního? 🤔
Takhle se akorát stresuju, ze není vše v poradku 🤦‍♀️
Achjo už aby tam byly dvě silné čárky 🤨

adenka84
6. bře 2020

@luckawm test by měl sílit ob den.. mě v těhu sílil každý den.. třeba takový byl teď u třetího těhu.. 35 DC.. bohužel to, ale nevyšlo.

luckawm
autor
6. bře 2020

@adenka84 to mě mrzí, ze to nevyšlo 😒
Bohužel mám pocit ze tohle mi taky nevyjde.
Čárka nijak nesílí..aspoň mi to teda nepřijde. Přitom něco se asi děje, ale spis mám pocity jako před MS 🤦‍♀️.

adenka84
6. bře 2020

@luckawm pocity jako před MS jsou naprosto běžné. Neházej flintu do žita.

luckawm
autor
10. bře 2020

@adenka84 tak jsem si dneska udělala další test a na něm nic. Ducha jsem tam našla tak slabého, ze jsem si ho musela spis představit. Jak je možné, ze se “to” jen tak ztratilo? Ani jsem nespinila, nic 🤔. Myslela jsem, ze to kdyžtak odejde s další MS.

adenka84
10. bře 2020

@luckawm ahoj.. To mě moc mrzí. :( Domnívám se, že šlo u tebe o biochemické těhotenství. Pokud nevíš co to je, vyhledej si to na netu. Potká to v životě spoustu žen, které o tom ani nevědí, že biochemické těhotenství u nich proběhlo..
Držím palce ať se brzy zadaří..
Také může jít o mimoděložní těhotenství. To bych ti, ale nepřála. Určitě bude dobré se nechat prohlédnout gynekologem.

luckawm
autor
11. bře 2020

@adenka84 aha, dekuji. Najdu si to. Tak snad příště to vyjde 😊.