Ahojte. Uz urcite vetsina z vas vi, co se stalo (otrela jsem si preejakulat o pochvu) a delala si 9 testu, ktere byly negativni. Vcera jsem mela mit termin sve ms, ale ta nedosla. Obcas rano me poboliva podbrisek, mam bolestiva a vetsi prsa a byvam takova unavenejsi. Mam z toho pekny nervy a nevim vubec co se deje...
Klid,ms se dokaže zpozdit i z nervu... zkus horkou vanu...
@hasara33 ja prave pred ms zasny nervy nemela... Az ted mam nervy, protoze proste nechapu, proc se zpozdila, kdyz jsem pred ni byla uplne v klidu..
@anonymni_456 ani si to nemusíš pořádně uvědomovat, ale ten strach z těhotenství tam je a tím se prostě mohla ms zpozdit 😉 máš-li stále testy negativní, buď v klidu a když ms nepřijde do těch 14 dnů, kontaktuj gynekologa, jak jsem řekla 😉
@anonymni_456 co si pamatuji psala jsi ze od “otření ejakulatu o fondu” to je už 8 týdnu na testu by jsi měla dálnici a embryo mělo uz srdeční tep … uz to prosím te neřeš 🙄
@anonymni_456 No dělat si 9 testů nezní moc "v klidu", takže psychika může hrát roli.
Udelala jsem dva dalsi testy, ten prvni byl vcera odpoledne a pak dnes rano. Vysly negativni.
@anonymni_456 skvěle tak se nemáš čeho obávat 😉 čekej na ms - zkus horkou vanu, červené víno, maliníkový čaj a když nic, tak kontaktuj gynekologa 😉
@anonymni_456 zbytočne to riešiš. Tehotná nie si, akurát si takto rozhádžeš cyklus a ms nemusí prísť vôbec.
Holky ja stale nevim...Mam bolesti jak pred ms a mam jaksi tmavsi bradavky, kterych jsem si jeste nikdy nevsimla....Mam strach, ze mam malo hormonu treba a ze to ten test nedokaze skrz to poznat..
Bože,8tt po styku nebo jak dlouho by to test poznal 100%+už by mělo srdečni akci... si zajdi k dr.... a nespi raději už s nikym diky....
A že to všecky řešíte, zadavatelka je buď totálně praštěná, nebo si z vás dělá srandu. Přečtěte si její další dotazy, např. jak ji tluče žaludek.... https://www.modrykonik.cz/forum/jsem-tehotna/tehotenstvi-100/
Vyšli negativní a vyjdou negativní těhu nejsi a pms nemusí být po každý stejný nejsme stroje tudíž ms nemusí přijít přesně na den a hodinu.
@anonymni_456 prosimtě, objednej se ke svému gynekologovi, ať tě vyšetří a budeš mít jistotu na 100000000% 🙈 píchne ti vyvolávací injekci, po které to dostatečneš a budeš mít klid....
Tak zase se vam ozyvam s tim, ze ms konecne prisla🥳 tepla vana opravdu pomaha 🤗🤗
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@anonymni_456 nic se neděje, máš nervy tedy si ve stresu a v důsledku toho se ti menstruace zpozdila 😉 hoď se to klidu, udělej si klidně ještě pár dalších testů ať se ujistíš a čekej až ms dorazí, pokud nedorazí do 14 dnů, navštiv svého gynekologa 😉 lepší radu nemám 🤷♀️