MS 10 dnů po ovulaci. Může přijít tak rychle?

frejaa
23. říj 2021

Může MS přijít tak rychle po ovulaci? Vždycky jsem měla lutealni fázi tak 16 dnů. 13.10. jsem měla potvrzené u doktorky že proběhne ovulace, byly folikuly dva v pravém i levém vaječníků, velikosti 24 a 22 mm, a dnes 10 den po mám nejspíš menstruaci?

kocila
23. říj 2021

@frejaa pokud 13.10.jsi jeste ani nemela po ovulaci (folikul praska po 24mm),tak to jeste nebude menstruace,muze to byt klidne uhnizdovani

frejaa
autor
23. říj 2021

@kocila hmm ale mě zaráží že mi teče červená krev :/je to zvláštní, nebo jsem otěhotněla s oběma vaječníky a jeden plod se ztrácí? Vůbec nevím co si o tom myslet.🤔

kocila
23. říj 2021

@frejaa a ovulaci mas indikovanou,nebo prirozene 2 folikuly?..pokud zacne odchazet sliznice,tak asi nic,ale slabe kravaceni ,ktere ustane jeste hned neznaci neuspech

frejaa
autor
23. říj 2021

@kocila přirozeně dva folikuly🙂

frejaa
autor
23. říj 2021

@kocila a ještě tomuhle krvácení dnešnímu předcházelo, v úterý jedna kapka špinění hnede ve čtvrtek jedna kapka špinění hnědé a dnes krev, uvidíme co z toho bude, kdyztak zavolám příští týden doktorce a zeptám se, ale sama to nechápu..

frejaa
autor
23. říj 2021

@kocila a ještě u MS mě bolí záda podbrisek a teď nic🤔

loylii
23. říj 2021

@frejaa praská ve většině případu pouze 1 folikul a to ten dominantnejsi.

frejaa
autor
23. říj 2021

@loylii já měla ale jeden folikul dominantní v pravém a druhý v levém vaječníků🤔

themuffin
23. říj 2021

@frejaa před potratem 13-16 dnů, po potratu 8-10 dnů po ovulaci

frejaa
autor
23. říj 2021

@themuffin to si tak měla? A jen jeden cyklus nebo pořád?

themuffin
23. říj 2021
frejaa
autor
23. říj 2021

@themuffin to je strašně a řešíš to nějak s doktorem nebo ne?

loylii
23. říj 2021

@frejaa dominantní je vždy jeden, proto se mu říká dominantní. A pak se muze stát to, ze jsou oba stejný, oba prasknou a jsou z toho dvojvajecny dvojcata. Což se stalo mě😁 při preventivní prohlídce mi Dr říká, ze na levé straně vidí dva folikuly 1,2mm. Pak MS už nepřišla. Ale je to velmi malá pravděpodobnost, já osobně to přisuzuji hormonalni bouři, kterou jsem před tím absolvovala v podobě SP v 9.tt.

kocila
23. říj 2021

@frejaa jak pisi,dokud neni krev se sliznici ,vzdy je nadeje…pri takto vyrovnanych velikostech folikulu (coz velikost nad 18mm uz je dominatni folikul) se klidne mohla stat dvojita ovulace..
Spineni ted nijak neovlivnis,je to hop nebo trop..pak dej vedet,jak jsi dopadla🍀

frejaa
autor
23. říj 2021

@loylii no já měla právě SP v 6tt +1 a ještě mi nepřišla první MS a právě jsem měla dva folikuly, a sex den předem. No a teď 10dpo (nevím zda folikuly prasklý, normálně mívám bolesti teď jsem neměla) dnes krvácení ale už jakoby menstruační, fakt hodně, takže počítám, že to je MS která prostě přišla dřív, uvidíme zítra, na testu mám jen fialový obrys rysky.

frejaa
autor
23. říj 2021

@kocila no já měla právě SP v 6tt +1 a ještě mi nepřišla první MS a právě jsem měla dva folikuly, a sex den předem. No a teď 10dpo (nevím zda folikuly prasklý, normálně mívám bolesti teď jsem neměla) dnes krvácení ale už jakoby menstruační, fakt hodně, takže počítám, že to je MS která prostě přišla dřív, uvidíme zítra, na testu mám jen fialový obrys rysky.

loylii
23. říj 2021

@frejaa tak ono je tělo po SP trosku zblbly.. neda se spolehnout na symptomy na který jsme zvyklý v jiných měsících. Já první MS dostala po 25 dnech, druhou po 15 a třetí uz nepřišla. Pockej na test.

frejaa
autor
23. říj 2021

@loylii no zkusím za dva dny, včera byl bily, a dnes obrys rysky, ale jak říkám vypadá že mám klasickou MS, ale též se může stát že jsem otěhotněla 2x a jedno se udrží, fakt nevím, ale spíš dávám váhu tomu, že to je klasická MS jen o pár dní dřív🙂

themuffin
23. říj 2021

@frejaa ne, beru to tak jak to je, tělo není stroj a ani doktor ti pořádně neřekne co a jak. Oni fakt nejsou vševědoucí. Většinou ti dají "něco" a pak se čeká co to udělá 😅

frejaa
autor
24. říj 2021

Tak to byla určo MS klasická akorát dřív🙂