Může MS přijít tak rychle po ovulaci? Vždycky jsem měla lutealni fázi tak 16 dnů. 13.10. jsem měla potvrzené u doktorky že proběhne ovulace, byly folikuly dva v pravém i levém vaječníků, velikosti 24 a 22 mm, a dnes 10 den po mám nejspíš menstruaci?
@frejaa dominantní je vždy jeden, proto se mu říká dominantní. A pak se muze stát to, ze jsou oba stejný, oba prasknou a jsou z toho dvojvajecny dvojcata. Což se stalo mě😁 při preventivní prohlídce mi Dr říká, ze na levé straně vidí dva folikuly 1,2mm. Pak MS už nepřišla. Ale je to velmi malá pravděpodobnost, já osobně to přisuzuji hormonalni bouři, kterou jsem před tím absolvovala v podobě SP v 9.tt.
@loylii no já měla právě SP v 6tt +1 a ještě mi nepřišla první MS a právě jsem měla dva folikuly, a sex den předem. No a teď 10dpo (nevím zda folikuly prasklý, normálně mívám bolesti teď jsem neměla) dnes krvácení ale už jakoby menstruační, fakt hodně, takže počítám, že to je MS která prostě přišla dřív, uvidíme zítra, na testu mám jen fialový obrys rysky.
@kocila no já měla právě SP v 6tt +1 a ještě mi nepřišla první MS a právě jsem měla dva folikuly, a sex den předem. No a teď 10dpo (nevím zda folikuly prasklý, normálně mívám bolesti teď jsem neměla) dnes krvácení ale už jakoby menstruační, fakt hodně, takže počítám, že to je MS která prostě přišla dřív, uvidíme zítra, na testu mám jen fialový obrys rysky.
Tak to byla určo MS klasická akorát dřív🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@frejaa pokud 13.10.jsi jeste ani nemela po ovulaci (folikul praska po 24mm),tak to jeste nebude menstruace,muze to byt klidne uhnizdovani