Možná jsem těhotná???

zetpee
24. zář 2018

Holky o druhé miminko se snažíme rok. V srpnu jsem nastoupila do práce a dcera do školky. Teď mi byli nasazené antidepresiva kvůli potížím se žaludkem ale něco v hlavě mi říkalo abych je nebrala. Dělala jsem si jeden včera a jeden dneska, dnes už je čárka silnější. Včera jsem si myslela, že se mi to jen zdá no ale asi nezdá.. Mám dva dny do menses a další test hodlám dělat až po termínu, kdyby náhodou tak ať se na to neupinam. Vidíte jí taky?

gruyerre
24. zář 2018

@zetpee Něco málo tam vidím 🙂

2hanah
24. zář 2018

@zetpee Taky vidím 😎

zetpee
autor
24. zář 2018

@gruyerre je to opravdu slaboulinký ale je tam. No uvidíme co přinesou další dny 🙂 Byla bych hrozně ráda kdyby to vyšlo akorát mám strach co v práci. Není to těžká práce, mám jí ráda ( prodavačka obuvi ) ale stojím i třeba 12h denně, a nemůžu si sednout pouze o svačině :/ Ale věřím, že bych to zvládla 🙂 Vloni jsem potratila a dva měsíce zpátky jsem měla biochemické takže doufám, že teď bude silit a už to bude v pořádku 🙂

lstuchlova
24. zář 2018

@zetpee To zvládneš, Já dělala 15 hodinový směny ve stoje ve 30 - 50° C (zima - léto) a šlo to 🙂

zetpee
autor
24. zář 2018

@lstuchlova věřím že ano, moc děkuji 🙂

priefi
24. zář 2018

@zetpee vidim slaboulinkeho ducha, budu drzet pesti, aby to vyslo. Nevim, jake jsi mela problemy, ze Ti predepsali AD, ale pises neco se zaludkem, takze stresy? Pokud je nechces brat prave kvuli moznemu tehu, zkus kdyz tak aspon horcik, pokud budes tehu, neublizi, ba naopak a zaroven aspon trochu pomuze pokud jsi ve stresu.

zetpee
autor
24. zář 2018

@priefi B12 mám dokonce i doma, takže ho vyzkouším. Děkuji za tip 🙂

katynka1989
24. zář 2018

@zetpee taky jsem dnes dělala test. Den před ms. Nevydržela jsem čekat. U jednoho nic a u druhého jsem tam možná viděla slaboulinkeho ducha. Nebo to byla sugesce. Trošičku spinim uvidíme o prinese zítřek. Držím palce 🙂

zetpee
autor
25. zář 2018

@katynka1989 Já mám divný pocit jako před menses, má přijít zítra. Koupím si ještě test a uvidím. Ale neupinam se na to. Co se má stát, se prostě stejně stane. Držím palce 🍀

zetpee
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
zetpee
autor
25. zář 2018

Zkusila jsem ještě jeden a sílí 🙂 Snad bude silit i nadále 🙂

zetpee
autor
26. zář 2018

Holky dnes jsem zkoušela znovu a test a přijde mi, že je čárka furt stejná. Takže očekávám menses. :/

balogis
26. zář 2018

@zetpee držím palce ať nepřijde,je lepší testovat obden🌼

saminomimino
28. zář 2018

jak to dopadlo?

veronicka89
28. zář 2018

Podle me jsou testy negativni....

renuliena
28. zář 2018

Já tam moc toho nevidim ale to může být třeba fotkou, každopádně držím palečky a dej vědět 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru