Ahoj, už som sem párkrát písala, tak chcem trošku zasa zaktualizovať situáciu.
Z chlapom sa snažíme o miminko od listopadu minulého roku, keď som vysadila antinu po asi dvoch rokoch. Ešte tak na okraj dodám, že máme väčšinou protismeny a niekedy aj pracovné vikendy, takže sex často nie je.
Niečo cez polroka som mala úplne rozhádzané cykly a nedarilo sa. Potom sa mi ustálil cyklus na 34 dňoch, zhruba tak som mávala aj pred antinou, tak som si vravela, že super, mohlo by to vyjsť. Robila som si aj ovulačný test, no nepodarilo sa mi vychytať pozitívny, takže sme to skúsili len tak námatkovo a zase nič. Potom som si vravela, že ok, dám na rady a nebudem to chvíľu riešiť. Začala som sa venovať viac koníčkom a stále nič.
No posledný cyklus má hodne prekvapilo, že menzes prišiel už 28. Deň miesto 34. Vždycky predtým som mala cykly 31-35 dní.
Zrovna doma marodím, som nachcípaná, a aplikácia mi ukazovala na nedeľu ovulácii . Skúsila som teda ovulačný test a v nedeľu mi naozaj vyšiel pozitívne . Sex sme mali v sobotu a v pondelok, takže deň pred a po pozitívnom ovu teste. Myslíte, že to konečne má nejakú reálnu šancu?
@klokanka31 Ďakujem ☺ cca v únoru mám ísť na preventívku na gyndu a radšej by som tam riešila, že už som tehotná, ako to prečo ešte nie som.
@klokanka31 ešte má napadlo, že v nedeľu večer mi vyšiel ten ovu test a sex bol až v pondelok cca o 21:00 večer, tak neviem či sme to stihli.
Šance vážně je a držím palečky. S manželem jsme to měli podobné a taky sem musela počítat dny, jinak bychom mimi snad neměli 🤣.
Držím moc palce. Taky mám teď po ovu, tak sem ráda, že nebudu čekat sama 🤣
@odeta07 no ja som bola včera u doktorky kvôli tomu marodeniu a dala mi antibiotiká. Som nejaká nachcipana a nejak sa mi to strieda, že pol dňa alebo jeden deň je mi dobre a potom zas záchvaty kašľa a rýma a bolesti hlavy. Takže bola by som hodne
prekvapená keby rok nič a teraz by to vyšlo.
@17mia17 jo, tak to máme podobný. Já mám zase rýmu až v mozku a dnes sem si šla taky pro ATB. Sice sem nechtěla, ale už sem to takhle přešla před 2.tydny a proto se mi to asi i vrátilo. To není moc příjemný start pro dětičky 🙈.
Ale tak uvidíš, hlava byla směřování jinam a to hodně pomáhá 😊.
Já doufám že jsme si teď pojistili druhé. Sex den před plodnymi dny 22.12 (plodné od 23.)v plodnych dnech 25.12., ovulace 28.12.,poslední plodné 29.12,a den po plodnych 30.12.
Vcera nic, ale do nového roku jsme vkrocili s nádherným sexem. Tak snad nám to vyjde. Snažíme se od září
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@17mia17 Já si myslím že jo, přeju ať to vyjde 🍀