Mohla proběhnout ovulace?

luckapinos
30. říj 2020

Co si myslíte o téhle sérii testů? Jsou ty dny po sobě od 16. do 20. dne cyklu vždy ráno (mám cyklus okolo 36dnu). Všude píše, že pozitivní ovulační test znamená obě dvě čárky alespoň stejně silné, což teď tedy úplně nenastalo.Myslíte že mohla proběhnout ovulace ten 18.dc? Víte někdo ze ovulujete i když vám nevyjde vyloženě pozitivní test?

nikishkaaaa
30. říj 2020

@luckapinos obavam se, ze ani jeden test neni pozitivni, ale to neznamena, ze ovulace nemohla probehnout. Nekomu se neukaze pozitivni test cely cyklus, presto otehotni. Doporucila bych k ovu testum merit bazalni teplotu. 😊

luckapinos
autor
30. říj 2020

S bazální teplotou mám právě problém, sloužím 12 v nemocnici a nevstavam vůbec pravidelně ve stejnou dobu, takže to je pro mě asi nemožný :/

nikishkaaaa
30. říj 2020

@luckapinos aha, to bohuzel neporadim ☹ myslim, ze podle testu ovu neprobehla, ale jiste to nikdy neni. Tak hodne stesti 🙂

lachtanice86
30. říj 2020

@luckapinos podle testu bych napsala ne

fafetka
30. říj 2020

@luckapinos já bych ještě pokračovala. Ten LH je mrcha kolisava😉držím pěsti ať se povede✊🏻✊🏻🍀

hasara33
30. říj 2020

@luckapinos já mám s ovu testy jen dobré zkušenosti a vždycky ukázaly přesně, jak měly 😉 nicméně z těchto testů není ani jeden pozitivní, bohužel, ale to ještě nic nemusí vůbec znamenat 😉 klidně zkoušej ještě testovat dál..... jinak spíš doporučuji koupit testy od pepina nebo ovular, mají mnohem víc barviva než tyto 😉

31nika31
30. říj 2020

Já, když jsem si kontrolovala ovulaci, tak v den ovulace jsem ráno měla světlejší pruh, ale navecir mě začal bolet vajecnik, tak si říkám: aaaaa ovulace. Šla jsem testnout a samozřejmě oba proužky stejný😃 ji na sobě poznám, ale ne každá to tak má ☺

amemmait
30. říj 2020

Ja mela ovu testy negativni uplne, jen slabouckeho dusika vsechny dny, ovu probehla - merila jsem bazalku a ten cyklus otehotnela 🤣 mozna zkusit treba jinou znacku? Nekdy byva malo barviv, ja mela adiel see now a byly fakt k nicemu 🙄

levandulka_fialova
30. říj 2020

@luckapinos Podle mě to možné teoreticky je, pokud bys ten 18.DC testovala 2x, mohlo to tam být víc vidět. Pokud budeš testovat i další cyklus, určitě zkus ten den, kdy uvidíš trochu tmavší proužek, testovat ještě jednou (nebo druhý den hned dopo, pokud testuješ večer). Za pár cyklů si to pak potvrdíš a budeš vědět, že takto tmavý už značí ovulaci. Upřímně řečeno, já je mám stejně silné, jen pokud ještě není zaschlý, po zaschnutí už bych řekla, že je negativní, ale zároveň i měřím teplotu, takže po cca 3-4 měsících jsem si potvrdila, že u mě zkrátka vypadá pozitivní test takto. Jinak i se směnami lze bazální teplotu měřit 😉 Před denní měříš ráno, po noční jdeš spát a změříš po probuzení. Opět po pár cyklech bys už věděla, že máš teploty před ovulací v určitém rozmezí, po ní zase ve vyšším a v jakém.

luckapinos
autor
2. lis 2020

@31nika31 to je trochu zvláštní když ovulační test je pozitivní v době vzestupu LH, ke kterému dochází před ovulaci, zatímco ovulační bolesti se objevují v době prasknutí foliklu? Tím pádem v době bolesti by už neměl být pozitivní ovulační test...?
Já ji na sobě poznám taky, hlavně podle hlenu, ale dle testu jsem se chtěl ujistit.

31nika31
4. lis 2020

@luckapinos já jsem celá divná 🤣 v únoru jsem měla biochemické těhotenství a předtím jsem si měřila ovulaci ovulacnima testama a nebylo tam nic a stejně jsem otěhotněla a to jsem ji měřila 14 dní v kuse..... Ale jak jsem psala výše - ráno svetlej proužek a večer, kdy mě to začalo bolet, tak oba dva stejný 🤷‍♀️