Mohla by to být ovulace ? Od včerejška mě pobolívají kříže, trochu podbřišek, teplotu mám 37,4 °C a sem unavená..
Těhotná nejsem, nachlazená taky ne.
Podle kalendáře by měla být za 2 dny ale kalendář není žádná jistota.
Popřípadě jaké ovulační testy jsou nejlepší a jestli to má vůbec smysl je dělat nebo tomu nechat volný průběh.
Četla sem, že sex je nejlepší obden ale všude píšou něco jiného. Díky.
@inah91 NACHLAZENÁ NEJSEM, to na sobě vždy poznám. Proto sem to psala hned na začátku!
Ne neměřím v podpaží a ani odpoledne ;)
@stastnamatka07 tak pokud merite BT, tak se vám ovulace ukáže na grafu
Pochybuju, že vy si z ovulace měla takhle zvýšenou teplotu. Mám hodně velké bolesti, ale je to tupá bolest kolem vaječníků, v kříži nikdy, podbřišek mega že nemůžu dosednout a únava taky ne, to spíš u ovulace naopak 😁
Ano sex on den je jistota že tu ovulaci zastihnete.
Za mě nejlepší ovu testy Dr.max a vyšlo nám to když jsme měli sex v denmpozitivbiho testu, den po ráno i večer a dva dny po ještě pro jistotu ráno 😁
Ty jsi koukám pořád unavená nebo máš nějaký problém. Měla by ses hodit především do klidu. Pokud měříš bazální teplotu, tak bys měla vědět, že ovulace probíhá při největším poklesu teploty. 37,4 to asi nebude. Pokud teda nemíváš standardně 38, což asi nee.
@terezanovotna30 seš dobrá, že si lidi pamatuješ podle nicku já jsem v tomhle úplně marná 😁😁
@stastnamatka07 Tak ono z jednoho měření o kterém píšeš, že máš tolik a tolik se nedá vyčmuchat nic 🙂 Hod sem celý graf třeba... 🙂
@inah91 Děkuji ale už sem nechci přidávat nic jelikož tady se člověk nedočká normálních odpovědí.
Každej si musí rypnout a mít blbý komentáře. Takže se tu mějte.
@stastnamatka07 když myslíš 🙂
@stastnamatka07 z grafu bychom totiž aspoň něco vyčetly 🙂
@stastnamatka07 já jsem to myslela tak, že pokud si zapisujete teplotu třeba v aplikaci, tak ta aplikace sama ovulaci vyznačí na základě toho měření.
@stastnamatka07 Vy tu pisete docela casto.
Napred jste chtela Ovitrelle jen tak, i kdyz se vam tu plno zenskych snazilo vysvetlit jak tahle injekce funguje.
Potom tu mame prispevek o tom, ze pred tremi tydny jste byla 13dpo a ptala jste se, kdy mate testovat, jestli jste tehotna.
Podle me mate v hlave peknej bordel.
A pokud si merite bt dlouhodobe, tak nam semka muzete hodit grafy. Z tech se da aspon neco vycist.
A klidne si budte urazena a citte se dotcena.
Ja si vase prispevky bohuzel pamatuju a tak mi neprijde fakt normalni se tady ptat na kdejakej prd.
A jeste k tomu, kdyz se to opakuje porad dokola a odpovedi dostavate.
@stastnamatka07 Ostatne, staci si dat vas nick do vyhledavani v diskuzi a jde krasne videt, jak casto je zakladate a hlavne, na co se ptate.
At si kazdy udela obrazek sam.
@leniczka23 některé případy si pamatuju 😂. Nevím proč, manžel často říká, že si pamatuju hrozný blbosti 😂😂.
@stastnamatka07 jestli nebudeš mít spíš ty blbý otázky, třeba já jsem ti odpověděla naprosto v pohodě a ty si mi ani neodpověděla, třeba blbý děkuju za odpověď.
Vůbec ovulaci nemívám, jsem z toho taková nešťastná, musím si nechat napsat zase hormony, aby to bylo lepší a podařilo se nám. Vím také o dárcovství a možnosti darovat vajíčka ,máte zkušenosti?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@stastnamatka07 spíš nachlazení bych řekla.. jestli měříš teda jen pod paží a přes den, tak to není teplota pro měření ovu.... Ano, sex ob den - resp. nejlepe vždy, když je chut!!!! 🙂 Ovulační testy jsou ok - za mě Dr. Max, a nejlepe měřit BT 🙂 Pokud máš pravidelný cyklus, tak neměřit netestovat a užívat si sexu 🙂