Ahoj holky je tu některá z vás která prodělala mimoděložní těhotenství a byl ji odebrán jeden vejcovod ? Tento měsíc jsem to zažila po dlouhé snažení 😟😟 a bojím se znovu otěhotnět
@martinececka Taky minulý rok na podzim. A teraz som 14 TT.
@martinececka Já měla mimoděložní. Odebrali mi pravý vejcovod. Měla jsem to za minutu 12. Ale taky jsem se bála doktor pak po nějaké době vyzkoušel průchodnost a trochu roztahoval čípek. Brala jsem i clostilbegyt a ultrogestan a povedlo se jsem teď 13 týden. Neboj se toho
@lucy1204 Tak to šlo hopem 👍 přeju ti ať ti to uteče a už máš mimi u sebe 🙂
@klokanka31 ďakujem aj tebe držím palce. Strach je vždy. Ale držím palce aby všetko dobre dopadlo.
@lucy1204 Já už mám skoro 10 měsíční holčičku 🙂 ale do dalšího nejdu,právě i ze strachu, protože jsem po mimoděložním měla ještě potrat.
@martinececka Moje úplně první těhotenství bylo mimoděložní - odebrán levý vejcovod. Poté dvě těhotenství v pořádku. Zadařilo se nám hned jak jsme chtěli 😊
V roce 2019 v prosinci. Teď jsem 33 týden těhotenství 😊
@martinececka Já jsem měsíc po operaci, vzali mi levý vejcovod. Do nemocnice jsem jela už s krvácením do břicha
@martinececka ahoj, v prosinci jsem prodělala mimoděložní a odebrali mi levý vejcovod,,, Strach z druhého pokusu mám, pač nevím co bude, jestli bude všechno ok, doma máme skoro 3 letého chlapečka, tak doufáme že se brzo zadaří a bude všechno jak ma,,, jinak piju kontryhelový čaj 🙂 držím palce
Ahoj, já mám za sebou mimoděložní loni v prosinci. Odebrali mi levý vejcovod. Také mám strašný strach, nevím jestli se bojím víc toho, že se nebude dařit otěhotnět a nebo že to bude opět mimoděložní... Ale každopádně jsme to minulý měsíc začali znovu zkoušet.
Držím palce všem
@misule777 Neboj ono to půjde, já po mimoděložním otěhotněla jak po másle 🙂
@klokanka31 snad ano 🙂 to se tak hezky čte a zvedne to náladu, že se někomu hned zadařilo 🙂
Děkuju vám všem.. každopádně teď mám strach zas otěhotnět doufám že ten strach zmizí a budu chtít být zas těhotná a doufám že když časem otehotnim tak že už se dočkam normalniho těhotenství a budu mít vymodlene dítě... všem snažilkam přeji aby otěhotněli a věřím se toho všichni dočkáme ❤
@martinececka Strach asi nikdy úplně nezmizí... Já to měla tak že jeden den jsem mimi chtěla tak jsme zkoušeli, pak zas jsem se bála tak jsme si dávali pozor... ☺ ale malá si našla cestu. Držím ti pěsti 🍀
@ludmilka90 ahoj možem mat prosim otázku?kedže som to mala rovnako ako ty😓
@simni Ahoj, jasně, klidně se ptej
@ludmilka90 dal ti doktor nejaky stanovený čas jak dlho nemat pohlavny styk a jak dlho sa nemate znovu zacat snazit?alebo si to aj napriek tomu porušila a riadila sa telom,podla toho jak sa nato cítiš? ja len že mi to príde ze kazdy hovorí a doporucuje niečo iné🙄
@simni Asi takhle, šestinedělí jsem dodržela, stejně jsem na sex neměla ani pomyšlení. Pak už jsme tomu nechali volný průběh
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@martinececka Jojo 😟 já měla mimoděložní po 12 letech snažení, a taky mi vzali vejcovod 😞