Ženy, nejedná se o mne, ale o jednu známou, snaží se o miminko, ale nějak jim to vážně nejde a mě to celkem mrzí. Neboť když jsem otěhotněla já, dotyčná známá mi záviděla, až to nebylo zdravé, ale záviděla jen proto, protože vím, že miminko hrozně chtějí a nejde jim to. Chtěli by to přirozenou cestou. Jedla jste někdy některá něco? Prý známá bere hormony, ale nevím jestli jsou něčemu platný 🙂 Tolik by jsem ji chtěla pomoct ☹
@janinka92 otázkou zůstává co znamená ,že se jim nedaří - jak dlouho to trvá , jestli už mají za sebou vyšetření a potvrzené ,že jsou naprosto v pořádku. Je hrozně moc vitamínů a doplňků ,které může brát i bez předpisu . Pokud už je to dlouhá doba u nich třeba rok - dva pak už bych to řešila s doktorem. Každopádně v 21 bych to ještě nechala na ,,přírodě,, 🙂
@janinka92 tak mě trvalo rok než jsem otěhotněla,nejsem o moc starší než slečna, o které je řeč...už jsem z toho byla nešťastná...pak z osobních důvodů jsem se rozhodla změnit zaměstnání no a hned to bylo...prostě se mimču do toho stresu a spěchu asi nechělo...nejlepší je upnout se na něco jiného než na každoměsíční drama 🙂 prostě jsme se domluvili že pokud to nebude do konce roku,zajdeme na vyšetření a případně tomu pomůžeme...jinak co neuškodí je čaj na otěhotnění dle báby Radlické,napomáhá správnému dorůstání sliznice a zvyšuje tak šanci na uhízdění 🙂
Já jsem na první a třetí dítě čekala rok než jsem otěhotněla. Ať vydrží známá otěhotněla až po 5 letech snažení.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já se obávám, že to je příliš obecný a krátký popis, takto asi nikdo neporadí. Záleží na věku, zdrav. stavu, na pravidelnosti menstruace.