Mimi. Co vám pomohlo?

verunda18
29. srp 2021

Ahojky holky ,
Už takovou dobu se s přítelem o mimi a nějak se nedaří
Chci se zeptat co vám pomohlo ?nebo jaké vitamíny?nebo použili jste někdo fembion 1?
Děkuji za všechny rady, budu moc ráda.
Veru

hasara33
29. srp 2021

@verunda18 ahoj, v první řadě, jak dlouho se snažíte? 😉

verunda18
autor
29. srp 2021

@hasara33 už takových 8 měsíců

klokanka31
29. srp 2021

@verunda18 Podle mě hlavní na to nemyslet, i když vím že to není lehký...jinak pro tebe kyselinu listovou, a partner selen a zinek 🙂

pampeliska1313
29. srp 2021

Brala jsem Femibion, opravdu to vyšlo tak tři měsíce před otehotnenim, jak doporučují. Jinak se to zdá dlouhý, věřím tomu, my čekali přes tři roky, ale normálně říkají, že to trvá u zdravýho páru tak rok.🙂

vladuska30
29. srp 2021

@verunda18 tak to ještě nic není. My se snažíme přez 3 a během té doby máme za sebou 4 neúspěšné těhotenství. Jestli k tomu ale vždy pomohli nějaké vitamíny těžko říct. Ale většinou se nám zadařilo až v měsíci kdy sem vitamíny nebrala.

juliemichal
29. srp 2021

u čtvrtého těhu,co jsme se snažili 2 roky,první měsíc co jsem brala femibion1,tak jsem otěhotněla,ale kdo ví zda k tomu ty léky pomohly nebo ne.

palja
29. srp 2021

@verunda18 o první dceru jsme se snažili 2 roky, pomohlo přestat na to myslet, koupili jsme větší byt a najednou byly starosti úplně jiné a konečně jsme se dočkali.
O druhou dceru jsme se snažili taky 2 roky, tam taky pomohlo přestat na to myslet. Začala jsem řešit návrat do práce, kdo se bude starat o dceru až budu v praci atd.
Takze u nás to bylo "vždy v mé hlavě", psychika opravdu dělá hodně. Vystereni na plodnost jsme byli oba, nikdy se nic nezjistilo. Chtěli jsme mít dítě přirozeně, proto jsme nikdy žádné iui ani ivf nepodstoupili a dočkali jsme se. To mimi ví samo nejlíp, kdy přijít.
Poprvé jsem brala femibion 1,podruhé jen obyčejnou listovku, pila jsem čaj od mojzisove a ještě jsem brala drmek a měřila bazální teplotu, po zjištění těhotenství jsem přešla taky na femibion.
Držím palce ať už dlouho nečekáte 🍀❤️

hasara33
29. srp 2021

@verunda18 to není ještě taková doba každopádně pro klid duše se můžete nechat s partnerem vyšetřit, ty - hormonální profil, on - spermiogram 😉 a vitaminama nic nezkazíš 😉 když jsme se snažili tak já brala kyselinu listovou, macu, greentrio a selzink a manžel kotvičník, macu a selzink 😉

loylii
29. srp 2021

@vladuska30 vitaminy určitě jsou potřeba k otěhotnění a zdárnému pokračování těhotenství. Málokdo se stravuje tak vyváženě, aby mu něco nechybělo. Například Femibion je nastepena kyselina listová. Klasickou listovku nemusí každý dobre vstřebávát. Můj názor a zkušenost. Brala jste jí v případě otěhotnění a pak i nadále? Je potřeba hlavně v prvních dnech a týdnech těhotenství. Jinak mi je líto vašich ztrát, byla jsem na tom podobne.

sajul
29. srp 2021

Gynex

jjasmina
29. srp 2021

@verunda18 u nás byl ten blok v hlavě a od toho se odvijelo prakticky vše

monib66
29. srp 2021

Já doporučuji Sarapis Plus 🙂

teress1215
29. srp 2021

@verunda18 já brala gynex a pila čaj l.Mojžíšové ale spíš me trápilo že po Biochemickem těhotenství nemám ovulaci, ale podařilo se mi ji vratit hned a také se hned zadarilo ale, také sme se zrovna stěhovali a jelikož sem v březnu měla zamlkle a pak biochemické vykašlala sem se na to upřímně a hlavně sem ani nevěděla kdy se ovulace vrátí, velikou roli v tom opravdu hraje psychika. Ale chápu vás, lepší je se na tom fakt vyprdnout a mít sex protože ho chci ne protože se blíží ovulace. Držím palečky aby to co nejdřív vyšlo 🍀🙏🏻

verunda18
autor
30. srp 2021

Děkuji všem za radu a názor

lucahv
30. srp 2021

Mě vždycky pomohlo měřit BT abych věděla kdy přesně je ovulace.

aspie83
30. srp 2021

@verunda18 nám se taky nedařilo, gynex a kontryhek mi strašně rozházely cyklus, tak jsem pak brala fertipronu, po které jsem krásné poznala ovulaci 😉 byli jsme v CAR, kde žádný problém nenašli a zkusili jsme IUI bez jakékoli stimulace, což vyšlo napoprvé 😉 no a podruhé vůbec netuším, jak jsem otěhotněla 😂 v roce staršího jsem zjistila, že jsem těhotná, přestože jsme se snažili tentokrát o opak 😁