Ahoj holky, stalo se to některé z Vás? Já pila teď tři dny za sebou hrnek ráno a hrnek večer a už třetí den se potýkám s fakt velkou bolestí hlavy. Kolikrát jsem neměla daleko ani ke zvracení. Na migrény jsem trpěla při braní antiko, tak bych nerada, aby se mi vrátily. Jako ode dneška čaj vysazuju, jinak bych se zbláznila. Dík za názory a zkušenosti.
Já už mám právě přes rok od vysazení antiko, a když přišla bolest hlavy, tak v únosné míře. Ale to co přišlo teď ... nic jiného jinak nedělám,tak nevím právě:-/, díky za tip na magnesko🙂
O negativních účincích kontryhelu jsem zatím neslyšela, ale bylinky můžou působit hodně rozdílně. Pokud bys chtěla něco jiného s podobným účinkem, v lékárně mi doporučovali sporýš.
Já také piju kontryhelový čaj, ale teda pouze 1 hrnek denně. Nevím, co máš napsané na krabičce, ale já tam mám napsané, že se má pít 1 hrnek denně a že nemáš překračovat doporučené denní dávkování, tak nemohlo by to být třeba z toho???
@werulaa holky tady na koňovi psaly kolikrát, že pily půl litru ráno a půl litru večer, tak mi to nepřišlo přehnané. Taky jsem si o tom dost četla, tak jsem měla za to, že 2 šálky denně nebudou vadit. Naopak, se to prý doporučuje. Nicméně na pár dní jsem to vysadila a teď to piju jak ty, jeden ráno. On mi hlavně chutná, mám bylinky obecně moc ráda, tak mi nedělalo problém ty dva šálky vypít. Tak uvidíme teď🙂, díky všem za postřehy🙂
Já taky koukala, ale je to pravda. Dostala jsem se pod ruce paní která dělá čínskou medicínu a masáže a stačilo k ní jen přijít. Sáhla mi na nohy a aniž bych jí cokoli řekla tak mi povykládala o tom co a kolik toho jím a s čím mám doopravdy ve svém těle něco v nepořádku. A měla pravdu úplně ve všem. A když jsem se začala řídit jejími radami tak neduhy pomaličku odchází a zdravíčko se navrací zpátky. 🙂
Piju 4 den a taky jako by mi zacinala migrena.No tak nevim cim to je ☹
Já piju kontryhel 2 cyklus a bolesti hlavy po něm mám. Teda asi ne tak šílenou na zvracení, ale začne to tak hoďku po vypití a za hoďku přejde, pokud vypiju čaj večer tak mě bolí hlava až do dalšího dne po probuzení.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
a máš to utčitě z toho čaje? já jsem o migréně po pití kontryhelového čaje neslyšela. Ale určitě pomůže začít brát magnézium ve zvýšené dávce. Já trpěla na migrény při antikoncepci taky a po vysazaní se mi to stalo asi ještě 3 x, ale pak už klid.