Měsíčky po Mireně. Kdy jste dostaly ovulaci nebo menstruaci? Kdy jste pak otěhotněly?

3. únor 2021

Mockrát se omlouvám za anonymitu, nerada bych, aby okolí vědělo, že se začínáme snažit o miminko.

Hledala jsem ve fóru, ale všechny příspěvky jsou poměrně staré. Proto btch se ráda zeptala, kdy jste po vyjmutí Mireny dostali ovulaci nebo menstruaci? Popřípadě kdy jste pak otěhotněli?

U mě Mirena pryč 2.týden a stále se nic neděje 🙈 Jak dlouho byste kdyžtak čekali a pak to řešili?? Tím, že bych ráda navázala z rodičáku na rodičák, tak upřímně nechce se mi čekat na měsíčky třeba 2-3 měsíce 😞

Mockrát všem děkuji za zkušenosti ☺️

malinkaelinka
3. únor 2021

6 týdnů

autor
3. únor 2021

@malinkaelinka Za 6 týdnů přisla ms? Ovu nebo byste to po 6 týdnech řešila?

pipi_puncocha
3. únor 2021

Menstruace asi za 3 měsíce, těhotenství za rok a třičtvrtě po vyndání.

malinkaelinka
3. únor 2021

Za šest týdnů přišla menstruace, ovulace netuším, neřešila bych to v řádu měsíců, prostě počkat a otehotnela jsem skoro po dvou letech. Mirenu jsem měla 11 let s jednou výměnou.

autor
3. únor 2021

@pipi_puncocha Jak dlouho jste Mirenu měla? Já cca rok a třičtvrtě 🙈 Bylo to vaše první těhotenství? Já neměla nikdy s otěhotněním problém, tak me ta délka snažení děsí 🙈

autor
3. únor 2021

@malinkaelinka A brala jste nějaké vitam8íny, aby se srovnal cyklus po vytažení? Já měla Mirenu jen cca rok a třičtvrtě 🙈 S otěhotněním problém nikdy nebyl ani po antikoncepci jsem otěhotněla na 1.pokus... Ale teď mám z toho trochu strach 🙈 Hlavně z toho, jak dlouho vše může trvat 😏

madamas
3. únor 2021

To jsou věci které stejně nenaplánujete, já chtěla také navázat, první otěhotnění skoro ihned, po porodu tělísko, po vyndání ,,spočítáno" aby to pěkně vyšlo 😀 pak tři roky snažení a teď začátek těhotenství po IVF, první syn, pokud vše dopadne dobře, bude mít sedm let až se miminko narodí 😀 Podotýkám že manžel je stále ten stejný. Neříkám že to tak bude u vás, to vůbec ne.. každopádně naplánovat si to na měsíce je bláhovost a jen vás to bude stresovat a to cyklu neprospívá.

autor
3. únor 2021

@madamas Mohu se zeptat na to, jak jste měla dlouho tělísko? Já ani ne dva roky a normálně probíhala u něj ovulace... Tak si říkám, že by bylo divné, kdyby to po vyndání nepokračovalo a dlouho to trvalo, než se vše znovu obnovilo 🤷 No uvidíme, víc než čekat a doufat stejně nezbývá 😊 Děkuji za názor 😊

malinkaelinka
4. únor 2021

Neřešila jsem nic, měla jsem tehdy tak fyzicky a psychicky náročné období, že jsem žádnou pravidelnost neočekávala.