Mockrát se omlouvám za anonymitu, nerada bych, aby okolí vědělo, že se začínáme snažit o miminko.
Hledala jsem ve fóru, ale všechny příspěvky jsou poměrně staré. Proto btch se ráda zeptala, kdy jste po vyjmutí Mireny dostali ovulaci nebo menstruaci? Popřípadě kdy jste pak otěhotněli?
U mě Mirena pryč 2.týden a stále se nic neděje 🙈 Jak dlouho byste kdyžtak čekali a pak to řešili?? Tím, že bych ráda navázala z rodičáku na rodičák, tak upřímně nechce se mi čekat na měsíčky třeba 2-3 měsíce 😞
Mockrát všem děkuji za zkušenosti ☺️
@malinkaelinka Za 6 týdnů přisla ms? Ovu nebo byste to po 6 týdnech řešila?
Menstruace asi za 3 měsíce, těhotenství za rok a třičtvrtě po vyndání.
Za šest týdnů přišla menstruace, ovulace netuším, neřešila bych to v řádu měsíců, prostě počkat a otehotnela jsem skoro po dvou letech. Mirenu jsem měla 11 let s jednou výměnou.
@pipi_puncocha Jak dlouho jste Mirenu měla? Já cca rok a třičtvrtě 🙈 Bylo to vaše první těhotenství? Já neměla nikdy s otěhotněním problém, tak me ta délka snažení děsí 🙈
@malinkaelinka A brala jste nějaké vitam8íny, aby se srovnal cyklus po vytažení? Já měla Mirenu jen cca rok a třičtvrtě 🙈 S otěhotněním problém nikdy nebyl ani po antikoncepci jsem otěhotněla na 1.pokus... Ale teď mám z toho trochu strach 🙈 Hlavně z toho, jak dlouho vše může trvat 😏
To jsou věci které stejně nenaplánujete, já chtěla také navázat, první otěhotnění skoro ihned, po porodu tělísko, po vyndání ,,spočítáno" aby to pěkně vyšlo 😀 pak tři roky snažení a teď začátek těhotenství po IVF, první syn, pokud vše dopadne dobře, bude mít sedm let až se miminko narodí 😀 Podotýkám že manžel je stále ten stejný. Neříkám že to tak bude u vás, to vůbec ne.. každopádně naplánovat si to na měsíce je bláhovost a jen vás to bude stresovat a to cyklu neprospívá.
@madamas Mohu se zeptat na to, jak jste měla dlouho tělísko? Já ani ne dva roky a normálně probíhala u něj ovulace... Tak si říkám, že by bylo divné, kdyby to po vyndání nepokračovalo a dlouho to trvalo, než se vše znovu obnovilo 🤷 No uvidíme, víc než čekat a doufat stejně nezbývá 😊 Děkuji za názor 😊
Neřešila jsem nic, měla jsem tehdy tak fyzicky a psychicky náročné období, že jsem žádnou pravidelnost neočekávala.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
6 týdnů