Dobrý den,
počali jste vašeho potomka během měsíců(max 2před/2po), které se blížili k vašemu měsíci narození? Slyšela jsem, že je větší pravděpodobnost otěhotnění a toho, že bude vše ok
Ne, ani jednoho (ze 4)
Ne, ze bych tomu verila, ale narozeniny mam 22.1. a poceti bylo kolem 9.2. :D Ale beru to jako nahodu, proste to byl prvni mesic, kdy jsme to zkusili a hned to vyslo. :D
Já jsem narozena 10.4., početí 1. nebo 2.5. a nebylo ok vůbec nic. Ve 13tt jsem málem potratila a dcera se nakonec narodila o 3 měsíce dříve.
Obe deti pocate druhy ovulacni cyklus, prvni v prosinci, druhe v rijnu, narozeniny v kvetnu. Obe tehotenstvi i deti v poradku.
My počaly cca 21.5. a to nemá z rodiny narozeniny snad nikdo 🙂
ja mam narozky 13.9 a pritel 5.9. a malou sme pocali cca 20.10. ted se snazime o druhe😉
O tom jsem neslysela tedy, nicmene obe deti mame "zadelane" v prvni polovine zari, chlap narozky na konci cervence a ja v druhe pulce rijna, vse ok
@petrane Ne, ani jedno ze 3
No my jsme byli na IUI den po mých a přesně měsíc po manželových narozeninách a vyšlo to. Tak třeba na tom něco je 😃
Díky za odpovědi. Co zjištuji, tak spousta kamarádek z okolí to tak má..až mě to trošku děsí 🙂
Nejspíše by to mělo mít spojitost s čínskou medicínou..
Mělo by záležet pouze na ženiných narozeninách, u otce je to jedno.
Tak já mám narozky v říjnu a početí bylo v lednu a bylo to velice náročné tehotenstvi, které skončilo o měsíc dříve
Tak to já se taky řadím mezi ty, které počaly úplně jinak... Ale dvě starší děti se narodily krátce po mých narozeninách, obě šly o tři týdny dřív, jestli se to počítá 🙂.
Ne, chtěli jsme prosincové miminko. Otěhotněla jsem tedy v březnu, rozená jsem v říjnu. Moje máma je rozená v září, otěhotněla dvakrát v lednu.
První syn ve stejném měsíci co mám narozeniny, teď druhé těhu 20 tt holčička a uplně mimo a zatím je vše v pořádku. Moc tomuhle nevěřím. Obě děti byli na první pokus( a to je teď manžel dle doktorů neplodný)
Syna jsem porodila na svoje tricetiny, druhého den po manzelovych narozeninách. U nás to jde v kruhu 🙂
Ne, narozeniny mam v zari, pocato v kvetnu
Přijde mi to jako hloupost, pokud ta teorie udává čtyřměsíční rozpětí, tak statisticky to tak bude mít třetina žen... Já jsem teda jedna z nich, narozeniny prosinec, snažení vyšlo v únoru.
30.7. jsem sfoukla svíčku na dortu s jasným přáním a přibližně 7.8. jsem otěhotněla, tak tady to vyšlo.. 😄
U prvního ale ne, toho jsme zadělali v lednu
U me napul, narozeniny v cervenci, prvni dite pocaty v zari, druhy v rijnu.
@petrane tak tohle mi prijde naprosto ujete :D ja mam narozeniny 8.3. Prvorozena byla pocata prave nekdy kolem mych narozenin a problem byl dost velky, od 22tt hospitalizovana a dcera se narodila ve 26tt (755g), vyvolavany porod. Druha dcera byla pocata nekdy v rijnu, a tehotenstvi bylo opet cca od 27tt problemove a ja doma jen lezela, porod planovana sekce. Treti dite bylo pocato nekdy zacatek unora (tedy ve vasem limitu), tehotenstvi je v pohode a uvidime co bude dal, za tyden mam naplanovanou opet sekci. Takze z duvodu "naplanovani" narozeni vsech svych deti opravdu neverim na nejake horoskopy, numerologie atd... u sekce si dokonce muzu vybrat datum i hodinu. Takze ani jedno dite se nenarodilo az by prisel vhodny cas a samo si to vybralo (treti ma jeste sanci, uvidime 🙂 )
Ano 😂 já mám narozeniny v únoru (já jsem 13.2. a syn se narodil 3.12. ❤️) Syn počatý březen a dcera únor. Teď jsme otěhotněla v lednu (ale 10tt revize) ☹
Ano obe deti pocaty dva mesice pred. U obou deti byl pozitivni test 21.9. a narozeniny mam 21.1.😊
Dceru jsme pocali na moje narozeniny 🙂 a tehdy to byl fakt zazrak, protoze jsem mela cykly dlouhe mezi 40 a 60 dny a myslela jsem, ze ani nemam ovulaci 🙂 syna jsme pocali na muj svatek, ale ten je uplne nekdy jindy nez narozky 🙂 (listopad, cerven)
Hmm...zajímavé, dceru jsme počali 14 dní po mých narozeninách, syna 14 dní před...matka má narozky v prosinci a bráchu počali v prosinci, mě v září
Narozeniny mám v listopadu, děti byly počaty v červnu a v červenci.
@verunka_korunka jde o početí , ne o narození dítěte.
Ano, taky nevím, zda tomu věřit nebo ne 🙂
spočítám tu odpovědi a uděláme si statistiku :D
@petrane narozky mam v cervnu a pocali jsme taky v cervnu 🙂 .. a vyslo to na poprve, co jsme se snazili.. zatim vse probiha bez komplikaci
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zajímavé, jedno dítě v tom samém mesici a druhé zhruba o měsíc driv 😊 obě po cca 8 měsících snažení...