Měření BT. Pomůžete mi se v tom vyznat?

mimisnik
2. lis 2020

Zdravím všechny snažilky. Prosím je tu někdo, kdo by mi mohl pomoct se v tomhle vyznat? Normlane mam cyklus 28dni a tentokrát tohle vůbec nevím co si o tom myslet.dekuju

tez83
2. lis 2020

@mimisnik já bych zkusila těhotenský test... 😉

fafetka
2. lis 2020

@mimisnik já se v tomhle grafu úplně nevyznám, ale jeví se mi ze ovulace byla dyl než jak je vyznačena.

mimisnik
autor
2. lis 2020

@fafetka ona se tam vyznačila protože je tam zaznamenany pozitivní ovu test. Ale řekla bych že byla až den následující. Tzn že bych teď byla asi 7dpo. ale je to takový divný. Zase jsem četla že i když vše nasvědčuje že probíhá ovulace ( testy, čípek, hlen ) tak stejně úplně proběhnout nemusí. Jsem z toho nějak zmatená. Nehledě na to že od té údajné ovulace , mě bolí podbřišek. Nejdriv 3 dny na jedné straně a teď už všude ... Opravdu tenhle měsíc je nějakej zakletej

mimisnik
autor
2. lis 2020

@tez83 já právě nevím. Podle toho co ukazuje graf tak bych byla teprve 7dpo. ..to je ještě brzy ne ? Nechci být zase zklamaná :(

tez83
2. lis 2020

@mimisnik to brzo je...já se priznam,že jsem nepočítala DPO,ale jenom,jak je dlouhý cyklus a jak ho máte normálně dlouhý.Nicmene grafik zatím vypadá dobre,i když z něho asi nejde nic vyvozovat.Nicmene držím pěsti!👍

themuffin
2. lis 2020

@mimisnik nejsem tedy žádný odborník, ale myslím, že ovulace byla v tomto cyklu později. Na test je tak ještě brzy, nezbývá než čekat a dál měřit... Ale držím palce 🍀

mimisnik
autor
2. lis 2020

@tez83 děkuji moc. no tak hlavně že to zatím vypadá jen jako prodloužený cyklus. Nikdy se mi nestalo že bych měla delší jak 28dni tak je to pro mě novinka 🤣

mimisnik
autor
2. lis 2020

@themuffin tak uvidíme koncem týdne 🙂

petralp
3. lis 2020

Dobrý den. Trochu využiji tohoto téma a prosím vás ženy o názor na můj graf. Měřím první měsíc a v květnu jsem musela podstoupit revizi kvůli zt. Docela mě zarazilo že se teploty pohybují v nižších hodnotách. Nevíte co ten pokles? Nechci se nějak stresovat ale přece... občas to ve mě hlodá. Děkuji

petralp
3. lis 2020
tez83
3. lis 2020

@petralp to může být uhnizdovani.

pajasala
3. lis 2020

@petralp zkus tt. 12 DPO už tam něco bude

petralp
3. lis 2020

@pajasala včera jsem zkusila a bílo.

pajasala
3. lis 2020

@petralp tak uvidíš. Nezbývá než čekat jestli mrška dorazí

petralp
3. lis 2020

@pajasala diky... myslím že dorazí. Snad v dalším kole 😉

mimisnik
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
mimisnik
autor
4. lis 2020

Já měla včera ( 8dpo) takový velký pokles. Ale už se snažíme pár měsíců a nedaří se,, tak jsem ke všemu taková skeptická. Vyckam do patka a pak kdyžtak zkusím test

pajasala
4. lis 2020

@mimisnik jsem na tom podobně ale já dnes 7 dpo

petralp
4. lis 2020

@mimisnik ja dnes takto. No myslím že dorazí 😡 držím vám pěsti!!

pajasala
4. lis 2020

@petralp proč myslíš graf je pěkný. Tt stále negativní?

petralp
4. lis 2020

@pajasala uz doma žádný nemám 😂. Je to spis takovy můj pocit že zas nic. MS mám dostat v pátek tak uvidíme.

pajasala
4. lis 2020

@petralp máš tak dlouhou LF? To já naštěstí mám LF jen 12 dní

lachtanice86
4. lis 2020

@petralp ten pokles je jen takove potvrzení ze ovulace proběhla, bych řekla ja

petralp
4. lis 2020

@pajasala cyklus mám 28 dní +- den, tak buď zítra nebo pátek.

pajasala
4. lis 2020

@petralp nebo vůbec

petralp
4. lis 2020

@pajasala no kéž by. Ale ja říkám ,,do mě snad dřív uhodí blesk,,😂😂

pajasala
4. lis 2020

@petralp jo to si taky říkám. Od února každý měsíc 😔