Ahojte baby, som zvedavá aké máte grafy BT... pochváľte sa... zaujíma ma aj tehotenský graf, ze ako by mal vypadať... kľudne hoďte foto.
@michaelarousova Zaujímavý graf len nechápem prečo si nemala ovulaciu uz pri tom prvom vzostupe teploty tj 21.veho
@lentilka_09 musi to byt 3 dny vyssi nez ty dny predchozi..a tam mi to jeste kleslo..toho 21.12 jsem mela pozitivni ovulacni test ☺️
@lentilka_09 tento cyklus mám zatím takto. Začínala jsem měřit minulý cyklus tak zatím moc nevím co kdy jak 🤦🏻♀️
@lentilka_09 z grafu takhle nepoznáš, jestli je těhu nebo ne 🙂 viděla jsem spoustu krásných grafů a ms přišla, nebo grafy, které vypadaly, že nic a těhu to bylo 🤷🏻♀️
@lentilka_09 těžko říct, zkus za 2 dny test 🙂
@lentilka_09 ahoj já bych podle mýho grafu vůbec neřekla,že jsem těhotná a jsem 😁 schválně mrkni
@renulka162012 a ovulačné testy si nerobis?? Ja ano a zatiaľ mi to sedelo
@lentilka_09 ještě jsem nezkoušela 🙂právě jsem četla že nejspolehlivější je měření BT že to nejlépe zjistíš zda vůbec proběhla nějaká ovulace ale jak si se v tom stejně vůbec nevyznám 😁já mám cykle celkem dost krátké sice pravidelne ale kratke většinou mívám 26dni..a MS téměř žádnou vzdy jeden max dva dny a to jen opravdu slaboucke.. Čili tímhle merinim bych chtěla zjistit zda vlastně ovulaci mám
Jednu dceru už mám 9letou ale ta nebyla plánovaná takže žádné pozorování měření atd vůbec neznám 🙈
@renulka162012
@renulka162012 vyskúšaj urcite ovulacne testy...tiez som dlho odolavala a teraz je to ro najlepšie co som mohla skusit .. konečne viem kedy mam ovulaciu
@luckamatylda za normálních okolností by to vypadalo jako implantacni pokles, to je zajímavé 🤔
@lentilka_09 dle mě byla 17,18 DC
@lentilka_09 měris ve stejnou dobu alespoň po 3 hodinách spanku?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lentilka_09 jediny muj graf a hned to vyslo☺️