Dobrý den ahoj mám ještě jednu otázku jak měřit bazalni teplotu při 3-směnném provozu ?? Asi bych měřila logicky po probuzení i když to nebude ve stejný čas ?
Vždycky je potřeba měřit po souvislém spánku. Nezbude ti nic jiného, nez to vyzkoušet,l a uvidíš, jestli to bude dávat nějaký smysl (jestli ti to ukáže ovulaci), nebo jestli z toho nic nebude... A určitě si poznamenavej i ostatní příznaky, ovulace je s jistotou potvrzena jen trvalym vzestupem teploty, ale i z ostatních znaků můžeš něco vypozorovat a dát si to dohromady. Já měřila pri dvanactkach a celkem mi krivka vycházela, ale mela jsem celkově dost pravidelny cyklus.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak trismenny nevím, měřila jsem při dvou směnném a dalo se. Musíš to vyzkoušet. A vždycky si psát poznámky.
Ano, měří se po probuzení,po aspoň 5h spánku. Ideálně ve stejnou dobu. Ráno to ještě jde, ale měření po probuzení po noční možná nebude možné brát v potaz. Každopádně vyzkoušej. Já jsem měřila při ranní kolem 4:30-5h. A při odpolední v 6:30 a bylo to v pohodě.