Holky potřebuju radu mám cca 2 dny zpoždění , dnes se sice ukázalo slabé špinění ale to bylo vše. Test jsem si dělala cca 4 dny před ms a byl negativní . Dost mě bolí prsa myslíte že mám zkusit další nebo ještě počkat děkuji
@nikolb99 už jsem z toho zoufalá antikoncepci jsem vysadila už skoro před 4 měsíci a pořád nic 😔😔 tak snad to vyjde
@nikolb99 je možné že když jsem dělala TT před ms že to bylo brzo ?
@tynaelinaradek 4 dny před MS je brzo, nemusel ukázat nic. Zkus nový test. Ale jestli jsi před 4 měsíci vysadila antikoncepci, tak se ti nejspíš ještě srovnává cyklus a může být delší než dřív.
@tynaelinaradek Samozřejmě udělej test. Mohla jsi mít déle ovulaci a až nyní bude i třeba jen duch a nebo taky dálnice. To, že spousta z nás má pozitivní test dříve, neznamená, že ty ho musíš mít taky. A pokud ti mešká MS, vždy si test udělej. Kor, když se snažíte ☺️
@martulka88 tak zkusím ráno držte palce 😊
@elwe vždy jsem právě dostala ms na čas tak nevím 🤷🤷🤷
@tynaelinaradek udělala bych zítra test max ještě další den 👍
@tynaelinaradek Zkus nějaký den další test, já to tak měla u třetího těhotenství, že jeden den slabý špinění a jinak nic,test negativní,ale asi týden poté jsem už měla dálnici 😊
@klokanka31 tak snad to tak bude 😊 snažíme se dlouho 😔
@tynaelinaradek Koukám že 4 měsíce?
Snažení 4 měsíce je dlouho???
Držim palce,ale 4m fakt dlouho neni,nam se druhe zadařilo po 6 letech...
@klokanka31 ano ale zase se my ukázalo teď špinění tak nevím
@tynaelinaradek to muže byt uhnizďovani,ja v 6tt taky zakrvacela a jsem 24tt ale 1trm.je (pokud jsi tedy těhotna) buď a nebo...
@l01991 tak udělám zítra test a uvidím
@tynaelinaradek držim palce
@l01991 děkuji dám vědět
@tynaelinaradek dlouho 4 měsíce.. Chápu nedockavost, ale to jsi asi ještě nezažila termín "zkoušíme dlouho"
4 mesice jsou chvilka. Ja byla po vysazeni pres 4 mesic bez ms. Pak dosla a 3 mesice nic. My se snazime pres rok a pul. Jako 4 mesice jsou nic.
@tynaelinaradek 4 měsíce je krátká doba, my čekali mnohem mnohem dýl... Ale chápu že jsi nedočkavá. Přeju ať ti to klapne 🍀🍀
@tynaelinaradek já měla slabou čárku až 5 dní po očekávané MS a podle MUDr je všechno v pořádku, držím palce🍀
@nikolb99 děkuji snad to vyjde ms se zatím nedostavila
@tynaelinaradek Tak dej vědět ohledně testu, jestli jsi ten předtím zkoušela 4 dny před ms (což je fakt brzo) a zkusíš dnes, tak je ten test po týdnu, to už by pozitivitu opravdu musel ukázat, tak sem s ním! 🙂
@helen_h zkoušela jsem včera večer už nevydržela jsem koupila jsem si clearblue a byl negativní bohužel 😔 tak nevim zda má cenu ještě testovat
@tynaelinaradek myslím že jste ho zkoušela úplně zbytečně večer, v moči nemusela byt dostatčná koncentraci hcg🙈 zkuste zítra ráno… každé ženě se hcg tvoří jinak, někdo má první slabou čárku až po týdnu co měla být MS někdo už 9DPO u všech je to jiné, takže neztrácet naději a zítra z první ranní moči zkusit☺️
@nikolb99 dobře snad to vyjde 😊
dokud ms nepřijde, tak máš pořád naději 🍀 zkus zítra další a uvidíš, každému se ukazuje v jinou dobu, budu držet palce
@zlaticko22 tak jsem si dělala raní test a je tam vidět pidi dušík tak nevím
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@tynaelinaradek Myslím, že když si zítra ráno zkusíš test, tak tím nic nezkazíš 🙂