Ahoj holky, měly jste prosím po vytažení hormonálního tělíska stejnou MS jako před tělískem? A za jak dlouho se dostavila? Já jsem mívala MS vždycky hodně slabou, většinou spíš špinění 3-4dny. Při tělísku žádnou. Před dvěma týdny mi vytáhli Levosert, špinila jsem 9dnů, pak dva dny nic a teď zase. Akorát nedokážu odhadnout jestli je to pořád špinění po vytažení nebo už je to ta moje slabá menstruace. Chceme začít se snažením o mimino, ale nedokážu odhadnout, kdy to půjde 🙈
Holky, díky za odpověď. Tohle má být první plánované těhotenství a já jsem z toho na nervy :D zlatá zapomenutá pilulka před pěti lety 😂
@beeera díky za odpověď, já právě nejvíc jsem ve stresu z toho, že nevím jestli už ta MS proběhla, nebo jestli to je pořád špinění po vytažení, protože menses před tělískem jsem měla taky takhle slabý, spíš špinění, obvykle jenom na slipovky. Tak teď nevím :D čekala jsem nějaké jatka. Tak třeba ještě přijdou 🙈
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kackabis já jsem dostala normálně, ale mě nevymizela ani při tělísku. Tak je možné, že chvilku potrvá, než ti ta sliznice bude dorůstat a projeví se to krvácením. Nicméně cyklus by měl běžet normálně, mirena ovulaci neblokuje.