Menstruace po revizi, jak jste na tom byly?

zuzana_ha
10. říj 2017

Ahoj holky, příspěvků o potratu a následné menstruaci je tu spousta, ale já se chci zeptat trochu jinak. Doktor mě po revizi ujišťoval, že do 6 týdnů přijde MS. Nepřišla, proto jsem dostala vyvolávací injekci, od ní uběhlo již 22 dnů a MS stále nikde. Lékařka, u které jsem byla minulý tyden, říkala, že je sliznice připravená a MS je spadnutí. A tak pořád čekám. Jak jste na tom byly vy po revizi s cyklem, příp. za jak dlouho po vyvolání se vám MS dostavila? Děkuji. Hezký den.

janapetrvalska
10. říj 2017

me po revizi dosla po 4 tydnech v terminu jak bych ji mela dostat bezne .. zkus podporit nejakymi vitaminy .. ja beru nosilfol duo..

zuzana_ha
autor
10. říj 2017

@janapetrvalska dekuji, ja pila kontryhelovy caj a uzivam inofolic 🙂

janapetrvalska
10. říj 2017

nechala bych to na doktorovi, kazda jsme jina, a telo az bude pripravene tak ms dojde. Pry pomaha vyvolat horka vana, cervene vino a hermanek, tak to kombinovat ..

ejmate
10. říj 2017

já jsem hned po revizi začala pít čaj z maliníku a kontryhelový čaj a ms dorazila přesně za měsíc. Revizi jsem měla 8.9. a ms 8.10. Nevím teda jestli pomohli ty čaje, ale musím říct, že jsem ani neměla žádné menstruační bolesti, a to mám normálně křeče jak blázen.
Čaje jsem koupila ve zdravé výživě. Jedno balení asi za 28 Kč.

lmartinkova85
10. říj 2017

Já potratila 11.9. Bez revize, 14dni jsem Pila kontryhel, včera 9.10 mi přišla MS