Zdravím, před několika lety jsem vysadila hormonální antikoncepci a od té doby mám nepravidelnou menstruaci a beru na ní Proveru 5mg, 15-25den cyklu, klasicky to dostanu po dobrání tak do týdne, ale třeba i do 14 dní, takže jednou tak a jednou tak. Tedka jsem brala před měsícem ATB a dostala jsem to cca po 50 dnech. No a tedka 14 dní poté jsem to dostala znova. Je to normální takovéhle výkyvy? Jedno 50 dní a jednou 14 dní? Máte někdo podobnou zkušenost? Plánujeme miminko a s tímhle nevím nevím jak to dopadne...☹ Díky za odpovědi.. 🙂
@vodvarkova Ahoj,asi bych si zkusila o tom promluvit s doktorem a třeba pomůže,jsou ruzné přípravky at už na bázi přírodní nebo i hormonální na uoravu a podporu otěhotnění.Některé jsou i volně prodejné.Ale asi bych skusila to probrat s doktorema a jak jsem již říkala třeba poradí a něco napíše.Jinak jsou i čaje na upravu menstruace 🙂 Hodně štěstí
@sarkad2856 No ona ta Provera není antikoncepce je na úpravu cyklu...
@vodvarkova tak pokud ten cykl.není praidelný tak je třeba zkusit něco jiného,ale asi bych zkusila i ty čaje
já takto bojovala po slepáku a teď sice se cpu tabletkama,ale zase menzes mám jak hodinky-co vyzkoušet něco jiného,a nebo pokud plánujete mimi vykašlat se na to a příroda si třeba poradí
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já být Vámi, tak se na nějaké tabletky vykašlu. S HA jsem měla problémy a totálně mi rozházela hormony. Jednou jsem to dostala, jednou ne. Bo jsem dobrala plato, nedostala to, po 7 dnech jsem začala nové plato a dostala to za 3 dny. Tak jsem ji přestala brát... Vše co obsahuje umělé hormony, jsou len sajrajty. Na nepravidelnou MS po tom jsem "kašlala" a normálně otěhotněla - neplánovaně. Po porodu jsem MS dostala po 18ti měs. a mám ji pravidelnou jak hodinky ;)