Přeji všem krásný den🙂
Chci se zeptat, jestli máte některá zkušenost s krvácením 13DC? MUDr. mi napsala na ustálení cyklu Duphaston (15.-26.DC), mám za sebou 1.cyklus. MS se dostavila 30.den a dnes (tj. 13DC) jsem místo ovulace začala krvácet. Jsem z toho zmatená, protože se s manželem už skoro rok snažíme o miminko. Myslíte, že mám zajít k doktorce? Či co to může být??
Děkuji všem za odpovědi. 😉
@molynka Já měla před těhotenstvím ovulaci normálně a vždycky jsem jí poznala podle hlenu a bolení břicha, ale od porodu jsem jí ještě neměla (2 roky), brala jsem antikoncepci v injekcích a tu už nemám půl roku a teprve od ledna jsem měla malý náznak MS a teď jsem měla MS a pak po 9 dnech tohle, tak bych to asi přisoudila ovulaci, podle bolesti břicha, ale opravdu nevím, co z toho bude. Nejdříve jsem jenom lehce špinila, tak jsme měli večer sex a ráno jasně červená krev a docela hodně, tak opravdu nevím :( A ty si někdy měla příznak ovulace? Nebo až teď poprvé?
Holky tak jsem dnes volala doktorce a ta mi řekla, že to mohlo být ovulační krvácení??? Ovu krvácení takhle silné a v délce 4 dny? No a že mám ty prášky brát dál a udělat si těhotenský test. Nevíte proč bych si ho měla dělat? To je taková věda 😒 🙂
@molynka no krvacet muzes i pri uhnizdovani. Tak asi proto. Jinak ja kdyz se mi to stalo, tak jsem hledala na netu a tam psali, ze krvaceni muze trvat jen par hodin,nebo i nekolik dni. (Slovo "nekolik" nespecifikovali).
@zuzajda20 ja si myslim, ze to bude vse ok 😉 protoze dnes uz test na ovu negativni. Takze si myslim, ze zitra kdyz vyleti teplota, tak by melo byt vse v poadku 🙂 uvidime.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@molynka A hodně krvácíš? Může se jednat i o ovulační krvácení.