Moc děkuji všem za rady, něják z toho nejsem moudrá, a baaální teplotu mám okolo 36,3 až 36,5 a střídavě, myslím, si že tento cyklus jsem ovulaci vubec neměla je to možné? Minulý měsíc jsem jí měla 19. tj 17 den cyklus a tento měsíc měla být 14 den cyklu a vubec nic ani teplota nevyskočila nic :( Děkuji
Já těm ovu testům nevěřím. Ovu mám (hlen, bazální teplota i "bolesti") a ještě nikdy mi nevyšel pozitivní...
Podle testu urcite nebyla a nevim, jakou mas teplotu pred a po ovulaci, ale pidle techto teplot bych rekla, ze taky nebyla. Tak vyckej, mozna se jen opozdila. Plodny hlen a pobolivani v podbrisku ti urcite taky napovi 🙂
Test není pozitivní ani jeden a teploty jsou dost nízké, takže podle mě zatím nebyla (ale testy nemusely vzestup LH zachytit - někdy je ten vrchol dost krátký a to by pak člověk musel testovat 3x denně, a u teploty záleží jaká je v průběhu celého cyklu, nelze takhle usuzovat z pár hodnot - někdo může mít před ovu 36,0 a po ovu 36,5)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
možny to je taky ovu nemám a přitom mi to testy ukazovaly ale celej cyklus těmto testum nevěřím