Ahoj holky mam den zpoždění zkusila jsem ráno testnout testem pepino a hned v limitu začala nabíhat druha čárka ale slabá.. Vím ze pepino nema tolik barviva tak sem odpoledne jeste zkusila mamatest a ten byl negativní.. Že by pepino dělal falešné slabé čárky? Neboť vím že mamatest je docela spolehlivý test
Mně třeba mamatest ukazoval velmi slabýhi ducha a clear Blue Digi ukázal 2-3.tyden, což odpovídalo.
@krasna_neznama86 ten digi se muze delat uz 5 dni pred ms....vyrobci u toho pisi i spolehlivost. Samo, že cim bliz k ms tim vetsi ze 🙂... Jinak bych taky zkusila mamatest rano
@zrzeckas mně mamatest ukazoval slabýhi ducha i týden po vynechání má, tak jsem koupila naky z tety a pak Digi a vše ok
@nihanin tak je to lepší, ale já ho asi ráno nedělala... Ale ten mammaTest mi fakt ukazoval slabouckou čárku, ostatní testy už normálně silnou. Držím palce
@krasna_neznama86
Ještě zkusím ten digi a melo by bejt jasno.. A děkuji 🙂
@nihanin vyzkoušej... Nebo fajn mi přišel test Sluníčko z Tety
@krasna_neznama86 vyzkouším 🙂
Držím moc palce🍀
@kvetuska145 děkuji 🙂
Ahoj holky tak sem to nevydržela a testla digi testem a - mínus tak to vzdavam a očekávám ms a děkuji všem za veškeré odpovědi mějte se krásně a tem co se snaží o mimi tak at se co nejdříve zadaří 🙂
Tak jsem z toho dost hotová.Ale ten Tvůj vypadá dobře😊
Dekuju holky moje ♥️ hned koupim
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nihanin no nemusel nic ukázat protože rano je moč méně naredena než po zbytek dne
Zkus udělat mamatest rano