Ahoj holky. Omlouvám se, pokud tu tahle diskuze už někde je, ale mám na Vás dotaz.Včera jsem byla v lékárně s tím, že si koupím GS mimistar, ale neměli ho, tak mi paní poradila právě ten mamavit. Máte s ním některá zkušenosti př snažení? Popř. máte dobré zkušenosti i s něčím jiným? Děkuju za odpovědi 🙂
V prvním tehotenstvi ok, v druhém mi nesedi boli zaludek.Mam cele baleni - ubrany 4 dávky, rada prodám...
Ahoj, já brala mamavit před otěhotněním i celé těhotenství. Mě vyhovoval, jen na konci těhotenství jsem měla problém s polykáním tabletky, nějak jsem jí nemohla spolknout 😅
@hrizuzu jj je to ono, koukni na odkaz a nahore, ta cena je fakt premrstena hodne
http://www.zbozi.cz/hledani/?q=mamavit&razeni=n...
me se to taky stalo, ale tak jsem si to dala na dve pulky a v pohode 🙂
Já jsem v prvním trimestru brala jen listovku, ve druhém trimestru Mamavit Prefolin+DHA (obden), dobírám ho ještě i teď ve třetím trimestru a pak zkusím Hipp Mama. Zkušenosti s Mamavitem asi takové - čekala jsem, že mi po něm může být špatně, jak jsem četla na netu, ale vše v pohodě. Jediné, co mi vadí, je velikost těch tablet, ty jsou fakt docela velké.
@evcann Taky si právě říkám, že bych si pro ni přece jenom do té lékárny skočila, jistota je jistota.Navíc, spousta ženských si ji dost chválí, a nic tím nezkazím. Zatím beru jen ten Mamavit a v pohodě. 🙂
@alyssa18 Na velké tablety si stěžuje víc ženských. Taky jsem s tím měla napoprvé problémy, ale teď už mi to zase tak nevadí.A o Hipp Mama jsem neslyšela :O
@hrizuzu To je prý něco jako džus. Balení je na měsíc, jsou tam tři lahvičky po 200 ml a odměrka, každý den se pije 20 ml. Obsahuje to listovku, jód, železo, hořčík, zinek a různé vitamíny. Asi už v menším množství než v tom Mamavitu, ale mně na konci těhotenství to snad bude stačit. 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já po něm zvracela, takže mi nesednul 😅
Před těhotenstvím jsem brala jen kyselinu listovou a v těh. Folgravid, vit. E a později k tomu magnesi lactici.