Ahojte holky,
Chtěla bych holčičku, tak se ptám na Vaše zkušenosti kdy plánovat....před ovulací v den ovulace, nebo po?
Výrobce LadyCompu tvrdí, úplně opak než jsou babské rady.
Pak ještě prosím, kdy myslíte že příjde podle grafu ovulace, nebo už proběhla?Jelikož mám teď cyklus rozházený, tak vůbec nevím.
Děkuji moc♡
@miskaa31 na holčičku by se mělo zadělávat před ovulací. Údajně holčičí spermie vydrží déle čekat a klučičí jsou rychlejší, takže na holčičku před a na kluka při. Ale myslím, že se to naplánovat moc nedá 😄 Já mám hrozně bolestivou ovulací, takže při ovulaci je sex tabu a mám teda 2 holky, ale u nás na pozemku se už x generací nenarodil žádný kluk, tak těžko říct 😆
podle mě je to blbost 😀 sama mám 4 kluky a poslední neplánovaná je holčička,tu netuším jak jsme počali 😀 Prvorozeného taky nevím jak jsme počali,protože byl neplánovaný 😀 ale druhého,třetího a čtvrtého tam jsme měli sex denně a vždy se povedl kluk 😀
ps:i kdyby to byl u tebe kluk,tak to nevadí,kluci jsou boží ♥ podle mě i lepší než holčičky ♥
Já jsem četla jednou někde nějakou diskuzi o tom, že údajně se člověku každých 7 let mění krev či co a tím pádem i chromozomy. Ženský si to tam nějak počítaly,některým to samozřejmě vyšlo jiným ne, takže těžko říct co je na tom,ale rozhodně to znělo zajímavě,akorát já na počítání vůbec nejsem ,takže jsem to jenom tak rychle přejela,ale určitě k tomu já netu něco najdeš pokud by tě to zajímalo 😁
U mě babské rady vyšly:
a) holka - 2 dny před ovu, jíst střídmě, dietně, ne maso, hodně vápníku a hořčíku, spíš stresové období... a podle mé zkušenosti z okolí sex v teplém období (květen-září), ony totiž spermie mají radši zimu a víc tam těch holčičích, co víc vydrží
b) kluk - v ovu nebo po, jíst hodně, maso, hodně draslíku a sodíku, na pohodičku... a sex v zimním období (říjen-duben),
Jedna holka čtyři dny před, druhá dva dny před, třetí v den ovulace. Nefunguje to 😆
Jinak v grafu ovulaci zatím asi nevidím.
Já slyšela radu spíš na polohu, holky prý zezadu, ale 3 pokusy nejsou zrovna moc statisticky významný vzorek🙂
Já kdysi slyšela rozhovor s člověkem, který se tím zabývá, a prý jedna z metod na holčičku je dvakrát s kondomem a jednou bez. Že ty rychlejsi klučičí spermie odejdou v prvních dvou kolech s zůstanou pomalejší holčičky. Ale zas dát to třikrát po sobě...
Manzel na to ma nejakou starou metodu podle Cinskeho kalendare. Je potvrzena asi 85% uspesnost, zkoumali to i vedci a nechapu to, ale fakt to funguje. Vzdy kdyz to vypocital nekomu i zpetne, jiz po narozeni ditete, tak to sedelo. Takze nam ted “vypocital” kluka, tak jsem zvedava, jestli jeho teorie klapne 😃
Na tohle nevěřím, je to náhoda... Mám dvouletou holčičku a teď prý čekám chlapečka, polohy si fakt nepamatuju 😂, ale jediný rozdíl byl snad ten, že když se nám povedla holka, tak jsme měli častěji sex (a povedlo se až skoro za rok), teď u chlapečka se nám to podařilo na jeden jediný pokus (po covidu 😄)... A to jsme teď měli sex před ovulací, jeden den byl sex a teprve druhý den jsem měla pozitivní ovulační test,pak už nic nebylo, nebyl čas 😄... U dcery nevím, který den se to povedlo, tam toho bylo víc no... Tak asi tak
Mám 3 dcery a čekáme 4 vnučku. U nás se holčičky daří.😁Vždy tésně po menstruaci. Což by se nemělo údajně ani podařit. Ale, jak říkà naše gynekoložka...zdravá ženská otěhotní kdykoliv.
@elwe Ahojky, dneska jsem si četla pravý opak. Počet ejakulací
Konečně se také dostáváme k něčemu, co může ovlivnit částečně i muž. Tvrdí se, že pokud dojde k oplození během druhé či třetí mužské ejakulace během jednoho dne, je vyšší šance na zplození syna. Pokud dojde k otěhotnění během první (čerstvé) ejakulace, pravděpodobně se narodí dcera.
Dá se to tak zařídit např. pomocí masturbace, chráněného styku a poté dvou styků nechráněných či přerušované soulože napoprvé, pokud chcete mít chlapečka, nebo naopak pomocí pouze jednoho styku denně, pokud chcete mít holčičku.
Nefunguje nic. Nás mladší pode všech výpočtu, pověr a tak vycházel jako holčička 😁
U nás teda obě deti několik dni před ovu a to jsem měla potvrzenou ovu od lékaře. A je to jednou kluk jednou holka, takže podle mě je jistota, ze to klapne tak 50:50 😂😂😂
@miskaa31 a víme, ze nositelem pohlaví je muž, jo? 🤦♀️
Holku v den ovulace, ale kamarádka se třeba cíleně o holku snažila a měla sex nejpozději 3 dny před ovulaci a vyšlo ji to :D říká se, že si ty holčičí spermie počkají dýl, ale u nás to očividně neplatí :D je to fuk, ať se snažíš kdykoliv, vždy je ta šance na pohlaví 50:50
@luciebol mě čínský kalendář sedí jen u jednoho dítěte ze tří :D měla sem podle toho mít 3 holky a mám dva kluky a holku :D
@daasqua a to ses dozvěděla jak?? O tomhle se opravdu někde s rodiči diskutuje a oni si to pamatují? I tu menstruaci?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jsou to krávoviny. Kluka mít rada nebudeš?