Dobrý den prosím o radu či stejnou zkušenost
4.8 byl pozitvni ovulacni test sex sme měli 24.7 27.7 28.7 30.7 1.8 4.8 5.8 6.8 v pondělí 12.8 jsem si dělala digitální tehotensky test vyšlo + 1-2
včera 14.8 dělaný zase digitální vyšlo opět + 1-2 na obyc testu slábe čárky
každopádně včera jsem byla na krvi a negativní pouze < 1 ms by měla dorazit v pondělí nejspíš vůbec tomu nerozumím má některá stejnou zkušenost ? na gyndu jsem objednána až 27.8 tak jsem opravdu zvědavá co mi řekne🙈🙈
@konidana já jen nechápu ty dva pozitvni digitální testy když krev byla negativní nebo mohlo být brzo na krev ?
Uvidíš za pár dní...
Mohlo to být biochemko, ale taky to vůbec nemuselo být biochemko.
Opravdu zkus se trochu uvolnit a věř svému tělu..
Vubec bych kvuli tomu na gyndu nechodila. Testuj az po vynechane MS, usetris se spouste stresu z biochemek.
@sofiamarie HCG se nejprve projeví v krvi. Až potom se vylučuje do moči....nedávno tu bylo něco podobného. Digital byl falešné pozitivní...
@sofiamarie s falešné pozitivními digitálními testy konkrétně znacka clearblue se roztrhl v poslední době pytel....dr.max spolehlivý i digital....pokud chcete testovat digitalem
Spis bych řekla že se tam třeba něco dělo, ale odejde to s menstruací.
@lilian2111 Dělo ??? při hodnotách HCG 0 ?? Tak to jsem jeste neslyšela ...
@salmina “dělo” ne děje. 😀 evidentně neměla pozitivní dva různý testy jen tak, ta hodnota dokáže klesnout strašně rychle takhle v začátku, klidně během půl dne. 🤷🏻♀️ vlastní zkušenost když mi hlídali pokles hcg po potratu.
@lilian2111 tak mohla mít kamarádka měla ten digitální pozitivni přesně v den odběru krve a bylo 0 protože na clearblue ted ctu o falesne pozitivite digitalu casto...a pokud už se HCG objeví určitě nejde během dne do 0...
@salmina jako že fakt už i digital ukáže falešně pozitivitu? 🙈
@lilian2111 prý ano...ale jen nějaká šarže....mě třeba ještě před rokem ukázal vždy správně.....ale teď si kupuji pro jistotu dr.max digital....na ten zarltim žádné negativní recenze jsem neviděla
@salmina tak to je masakr teda, to se pak omlouvám, nevěděla jsem ☺️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sofiamarie radu mám, neřeš to, dokud nebudeš mít meškání ms o týden nebo radši o dva. Pak už to bude mnohem jasnější. Na gyndu nemá taky cenu chodit dřív než v 6tt