Máte rady, jak si přivolat ms?

kvetuska145
17. zář 2020

Ahojte, jsem 41 dc a 11 dni po duphastonu a ms nikde. Neznáte nejaky fígl, který vám pomáha si to přivolat? Test jsem zkousela v nedeli 37 dc (negativni) Telo si fakt semnou dela co chce, ani ten duphaston nepomaha na upravu cyklu. Chtela bych ji prave co nejdriv, protoze pak máme začínat s umelým. Duphaston mam prestat brat, a hlidat si ovulku testama, a oni si snad semnou uz poradi. 🥺🥺 Mam z toho strach😬

agneska7
17. zář 2020

Mě pomáhá kontryhel , Segre pomáhá šalvěj

nikicka
17. zář 2020

Horká vana, červené víno, sex, kontryhelový čaj. Udělej ale ještě test 😉

kvetuska145
autor
17. zář 2020

@agneska7
@agneska7
Kontryhel jsem ted pila 3 dny a nic, vanu jsem si davala 2X a zada pobolívají už týden a nic :( O víkendu jedeme s holkama na rozlučku se svobodou tak nejake víno bude, tak uvidím. test zkusím jak přijedu v neděli. Sex byl taky vcera a docela me to bolelo, tak uz nevim. Ale jsem z toho uplně zoufalá......

nikicka
17. zář 2020

@kvetuska145 test bych radši zkusila před odjezdem

kvetuska145
autor
17. zář 2020

@nikicka Taky mě to napadlo, ale stejně nějak tuším, že to určitě zase nevyšlo. Ale vždycky jsem to dostala kolem těch 40 dní, jinak vždy dřív. Asi špatné období, minule když jsem zjistila těhotenství tak to bylo až kolem 50 dc a stejně to nedopadlo.. Ale špatně mně není, jenom pobolívají prsa, tak jak vždy před ms. Zkusím ten test zítra a přinejhoším skočím na vyvolávačku k dr -_- ☹

kvetuska145
autor
18. zář 2020

@kvetuska145 takze vic snehobilo byt nemuze 😀

bonavoxa
18. zář 2020

Kvuli rozhozenym hormonum mam doma progesteron krem. Vzdy mi to menstruaci privolalo.

kvetuska145
autor
18. zář 2020

@bonavoxa super dekuji za radu 🥰
A mohla by ste mi ho prosim vyfotit? 😊

bonavoxa
18. zář 2020

@kvetuska145 Poslala jsem do SZ.