Máte některá zkušenost s Clostilbegytem a pozitivním testem?

evelinkapc
25. lis 2018

Ahoj holky,brala jsem Clostilbegyt a v den ms jsem si dělala test a vyšel pozitivní,jenžr na druhý den jsem začala krvácet ráno jen trošku go bylo ve čtvrtek,tak jsem volala na gyndu jestli mám brát dál clostilbegyt když se asi nezadařilo,řekla,že mám hned odjet a že se na to podíváme,na utz byla vidět tečka,řekla počáteční těhotenství,napsala mi utrogestan a mám brát 2xdenně,jenže jsem přijela a začala zase krvácet ale víc,tak jsem ji volala jestli to má vůbec cenu,říkala,že to mám brát a 12.12 na kontrolu dala mi i žádanky krev,no krvácela jsem docela dost 3dny,prostě vím,že přišla ms,je možné že se mimčo třeba udrželo?nemáte některá zkušenost?děkuji

moly001
25. lis 2018

@evelinkapc já si myslím, že pokud popisujes, že krvácení bylo jak MS, tak si myslím, že je hodně pravděpodobne, že to odešlo☹ Co zkusit test?

chumlee71
25. lis 2018

@evelinkapc kamarádka celé těhotenství hodně krvácela a teď jí tady běhá dvouletý prcek 🙂. Možné je všechno, zkus test a uvidíš 🍀

evelinkapc
autor
25. lis 2018

@moly001 no já pravě zkoušela maxe ale ten mi ukázal ducha,a když jsem si dělala test v tu středu tak jsem měla jeden max a jeden mamatest max byl negativni a mamatest pozitivni,ale bradavky me štipou a boli pořád ale už se srovnávám s tím,že to odešlo :/ jen mě zaráží proč mě dr objednala až za 3týdny 😣

lachtanice86
25. lis 2018

@evelinkapc asi aby kdyby to bylo ok tak aby už viděla třeba akci a nebo naopak zda vše odešlo

hermij
25. lis 2018

@evelinkapc Držím Vám pěsti, ale nevidím to moc růžově. Ještě, že se na Vás paní doktorka chtěla podívat. Za to bych ji pochválila. Clostilbegyt má vysoký potratový účinek, předtím měla varovat... je to prokázané a uvedené na webu státního úřadu pro kontrolu léčiv. Navíc nese užívání riziko mimoděložního těhotenství... Jsou lepší cesty, jak podpořit ovulaci, jestli bylo toto cílem užívání :( Utrogestan bylo naopak dobré rozhodnutí. Ale otázka, zda ještě pomůže.

evelinkapc
autor
29. lis 2018

Takzr holky mimi se neudrzelo 😥 snad to nekdy vyjde...preji hodne stesti vsem 💖

hermij
29. lis 2018

@evelinkapc Vyjde příště 🙂 Zkuste se teď pročistit, postačí kopřivový čaj. Ale nepít víc než dva týdny, bylinky se nemají užívat delší dobu. Ono ty "umělé hormony" nejsou "hormony", ale léčivé látky na hormonální bázi. Takže léky, tj. chemie, která se dostává do jater.
Pak chvilku spoléhejte na vitaminy a minerální látky podporující zdravé fungování cyklu přirozenou cestou. To bych aspoň doporučila z praxe já, protože už jsem viděla, co takové vyvolávačky a umělé hormony dokáží napáchat s cyklem. Je to myšleno v dobré víře, ale pak žena buďto otěhotní a je to super, anebo neotěhotní a potýká se s rozhozeným cyklem, někdy víc než byl původně. Co doporučuji: Pupalka z lékárny nebo zdravé výživy (olej na lžičku vnitřně nebo kapsle), vitaminy a minerály ze stravy nebo doplňky - B6, B9, C, hořčík, selen, zinek. Hodně zdaru 🙂