Ahoj,
Už se pár měsíců snažíme o druhé miminko a zatím bez úspěšně. Po poslední MS jsem pořídila ovulační testy clearblue a zkoušela určit ovulaci (protože s papírkovými mi to nikdy nevyšlo) a kupodivu mi ji určily, ale bohužel nám to stejně nevyšlo.
Zajímalo by mě - jestli je nutné, u těchle lepších digi testů, dodržovat, že by se ovu neměla zjišťovat z ranní moči (hodně piju, takže mi přes den dělá problém dodržet podle návodu 4 hodiny nechodit na WC a pak testovat... Takže to ráno je pro mě nejlepší:/).
A ještě bych se chtěla zeptat, jestli někomu pomohl gynex. Na přelomu roku jsem přestala kojit a vrátila se mi MS, ale dost nepravidelně, začala jsem s gynexem, ten mi ji pak na jeden cyklus srovnal, tak jsem přestala, ale MS se zase znepravidelnila (někdy 35 dní, někdy 23)...
Jinak klasická otázka - je ještě něco, co vám zaručeně pomohlo? Vitamíny beru a snažím se na to nemyslet (to mi moc njde, to je fakt :P🙂)
@1leny já s ovulačními testy clearblue otěhotněla hned prvni měsíc, za mě super 🙂
Pro mě je gynex malý zázrak 🙂
Gynex pomohl hned první cyklus 😁
@1leny Gynex jsem brala, vůbec nepomohl,akorát jsem měla při ovu a MS větší bolesti. Nemůžu rict, co zaručeně pomohlo u nás, jelikož listovku, vitaminy, kontryhelovy a malinikovy čaj jsem brala porad. Ale paradoxně se zadarilo tehdy, když jsem byla už úplně zoufalá, na dne a myslela jsem na to, ze snad nikdy neotehotnim😅
Gynex nepomohl vubec, spis naopak mi hodne uskodil. A to jsem mu dala sanci docela dlouho, cca pet mesicu.
Potom jsem nasadila kontryhel a malinik, to mi cyklus srovnalo a otehotnela jsem hned.
S ovul.testy ClearBlue nemam zkusenost, pokud ovulace probiha a je vse v poradku, tak staci obycejny.
Já používala gynex a sledovala si ten měsíc ovulaci a navíc jsem byla na PN, abych se vyhla stresu a byla v klidu doma..a podařilo se..tak nevím jestli gynex měl na to vliv ale beru to tak, že od každýho pomohlo něco ☺️
Ano oba pomohly a to dvakrát
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@1leny ten gynex jsem brala a spis mi uskodil nez pomohl☺️ Sle kazdej to ma jinak..me naopak pomohl drmek☺️