Zdravím,
s manželem jsme se rozhodli, že bychom se mohli pokusit o mimčo. Zkoušíme to asi půl roku, věděla jsem, že měl manžel problémy s varlaty, říkal, že jedno mu pořádně nesestouplo (když sme se poznali, tak jsem to moc neřešila). Nedávno mu jeho otec řekl, že mu dávali v dětství olejové injekce a že by tak mohl být neplodný. Chtěla sem se zeptat, zda s tím máte nějaké zkušenosti.
Díky
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@montinka12 ahoj, samotnej fakt že dostával olejové injekce nic neznamená, to by muselo bejt neplodnejch chlapů ... 🙂 ... důležitější by bylo vědět proč ty injekce dostával, jaký preparát to byl, jaké byly problémy s varlaty, proč to jedno nesestouplo, jestli byl nějaký chirurgický zákrok ... řešení je snadné, pokud vám jde jen o manželovu schopnost počít dítě, tak důležitý je spermiogram, a na ten mu žádanku může předepsat nejspíš i tvůj gynekolog ... pokud by spermiogram nebyl nějak v pořádku nebo pokud by chtěl manžel vědět jak to vypadá komplexně, takl by měl navštívit androloga, který mu v první řadě také udělá spermiogram a zjistí, zda i přes nesestouplé varle a "olejové injekce" je všechno v pořádku ... spermiogramu se bát nemusí, to zvládne v pohodě, návštěva androloga může být lehce nepříjemná, ale pořád je to zanedbatelné ve srovnání s tím, co běžně kvůli dětem podstupují ženy ... chlap který se nechá vyšetřit jako první, aniž by nejdřív hnal k lékaři ženu, to je pro mě "chlap s gulama" nezávisle na tom zda spermie má nebo nemá 😉