Holky, je tu někdo, kdo má čtyři děti? Máme 2 dcery a syna. Nejmladší ma 8.měsíců. popadla nás nějaká bejbymanie ;) mám danou 6.měsíců Mirenu na 5 let, tu bych si nechala vydělat a začali bychom ;). Je mi 37let. Chodím i teď pravidelně na kosmetiku, kadeřnik atd. nedokážu a nechci si to odepřít 🙂 ráda o sebe pečuji. Dá se vše zvládnout? Je to náročné? Cestujete hodně i mimo Čr? Nemáme vůbec žádné hlídání, takže jsme na to samy.
Mame 4 deti v rozmezi 2 mesice az 8 let a musim rict, ze z hlediska casu a zvladnuti je to v pohode. Ten ctvrty uplne plynule vplul do chodu rodiny, takze nevidim velky rozdil mezi tremi a ctyrmi detmi. Hodne zalezi, jak stare a samostatne jsou starsi deti. Nas ta babymanie chyta cim dal vic, takze mame choutky i na pate, i kdyz jsem vzdy rikala, budu rodit max. do 35 let. Verim, ze i ve 40 bych zvladla novorozence, ale mit v 55 letech pubertaka si moc neumim predstavit. A popravde se taky tesime, ze deti odrostou v dobe, kdy my budeme mit jeste dost sil uskutecnit vsechno to, co jsme pred detmi nestihli🙂.
@stella2404 my finanční zázemí máme v pohodě. Horší je to rodinné. Manžel hodně prac.mimo čr a hlídání si musíme platit. Proto mám pár otazníků proč ano a proč ne. Navíc letenky pro 4 děti a 2 dospělí je hrůza ;) musím to promyslet. Ps: děkuju za názor ;)
@jajulin no právě, taky bychom si chtěli ještě stihnout užít ;)
ja jsem na deti sama a je to narocne. kdybych mela prehodnotit- uz nemam deti brzy za sebou... ctyri jo, ale s odstupem treba tri roky. ale je to individualni...
Ahoj ,já mám deti tři 15,9,5 a na zari čekáme čtvrté tak mám taky trosku strach, ale je pravda, že u nás jsou velké rozestupy.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, mám 4děti, nejstarší dcera už s námi nebydlí, takže mám vlastně 3 děti ve věku 17,11let a 11 měsíců, jsem čerstvě těhotná, pokud bude vše v pořádku, mimi se narodí v listopadu, to Ema bude mít 1,5.Je mi 40 let a mateřství si užívám,dve malé děti po sobě je výzva, ještě je třeba dodat, že mám slušné rodinné a finanční zázemí, to je také důležité 😉