Zdravím.
Poprosim o radu. Vcera tj 27dc jsem si delala tt. (Vysel mi viz obrazek) Mamatest delany odpo. Poté jsem zkusila test od Dr. Maxe a na nem bilo. Je mozno nejaka sance ze by to mohlo byt uz konecne vyjit? Test mi nikdy predtim pred ocekavanou ms nikdy nic takoveho neukazal 🙂 dekuji moc za odpovedi 🙂
@bobinka989 mamatest se teď všude řeší, ma nějakou špatnou šarží. Dělá duchy i z vody.
@tasimia no tak to je ovsem parada. Ja uz mam vyzkousene snad vsechny znacky, a nikdy se mi nic neukazalo, a vcera tohle. Clovek uz doufa ze se konecne docka a takove prekvapko
@bobinka989 to verim. Znám ten pocit. Tak držím ať to dopadne co nejlépe.
@bobinka989 mamatesty jsou teď hodně neoblíbené dělají si čárky jak chtějí 🙈
Mamtesty jsou prej ted na prd, osobně bych s testem ještě počkala a zkusila bych digitální, za mě topovka
No mamatesty delaj obcas i falesne duchy, ale zase mam zkusenost ze kdyz jsem byla tehotna tak me mamatest a clearblue vysel a ze stejne moci udelane dva dr max a jeden z toho byl pozitivni a druhy spis negativni byl tam uplne slaby duch😃 takze nevim jak to maji, a to nebylo poprve
Asi nezbyva nic nez jeste zkusit nejaky jiny 🙂
@bobinka989 nevím jaké jsou dneska mamatesty , ale vím ze Dr.Max má hodně málo barviva. Měla jsem na mamatestu už hodně pěknou čárku a na Dr.Max sotva viditelnou 👍 každopádně jestli to je pozitivní tak to podle mě ještě clear blue nechyti ten je citlivost 25
@sarkasplichalova může to bejt že tělo lehce zvedlo HCG a nebo to bylo biochemické
@lencaa11 mohlo to byt i před ms/ která má dojit až za týden ale začala jsem v pátek 9.9. jen krátce v sobotu více teď už skoro nic ? Od 2.9 jsme se mohli začít snažit , první test / proběhl 7.9 vyšlo to dvě druhá duch 👻 pak i přesto takový víkend dneska taky dvě
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@bobinka989 tohle mi mamatest taky udělal a těhotná jsem nebyla. Zkus počkat dva dny a zkusit jiný test