Ahoj holky. Dnes jsem asi 9dpo a ráno mi něco v hlavě řeklo, ať si udělám test. Říkala jsem si, že bude stejně negativní, ale testovací čárka (duch) se objevila dřív, než kontrolní. Udělala jsem si proto domácí krevňák, ale ten je negativní.
Fotku mamatestu jsem i trochu upravila, protože mi nejde duch dobře vyfotit viz. první fotka. Ale co myslíte vy?
Vím, je samozřejmě ještě brzo... Ale občas to ženské nedá 🤦♀️
Mne ukázal u Toma spolehlivě dříve než krev 🤷♀️ Zkus další ob den, třeba týden v kuse, uvidíš jestli bude sílit. Mne teda první týden ukazoval různě silné, ale byl pozitivní. Ať to brzy vyjde🙂!
@mravenecekmaly Test ti nemůže ukázat pozitivní dřív než krev, v krvi je hcg než v moči... 🙈
@mravenecekmaly děkuji ☺️ moc naděje tomu nedávám, ale zkusím třeba ve středu.
@lilian2111 podle všeho může. Psalo to na více fórech více žen 😁 záleží samozřejmě, jestli si krev necháš vzít u doktora a nebo máš domácí test, jako jsem měla já.
To, co je na posledni fotce fakt nejde povazovat za ducha. Proste negativni. Duch beru jako carku viditelnou, ne silnou jako tu prvni...
A cekat 9dpo zazraky?
@makronka222 a ono je někde psáno že poslední fotka je duch? Je tam psáno, že je to krevní negativní test 😉
Tak holky. Dnes mi to samozřejmě nedalo a na mamatestu zase slabý duch. Druhý test, co jsem ještě měla doma - negativní.
Asi jsem vážně blázen, že jsem si udělala test takhle brzo, ale něco mi říkalo, že to mám zkusit..
@teplaka1 u syna to bylo překvapení. Žádné snažení a test dělaný na Štědrý den, kdy jsem si chtěla z přítele vystřelit (to už nevyšlo 😁).
Horší je, že nevím, kdy přesně má tento měsíc ms přijít. Ostatní měsíce je to jako hodinky, tento je celý cyklus úplně posunutý pozdější ovulací.
@mzacikova promiň, ty testy jsou negativní.
@lilian2111 já si ani nemyslím, že by to bylo pozitivní. To by sílilo. Spíš mi bylo divné, že se testovací čárky (duchové) na mamatestu ukázaly dřív, než kontrolní. Tak mě zajímalo, jestli s tímto má některá zkušenost
Tak dnes ms pořád nikde. Čárka na Livsane je růžová. Ale dnes negativní Pepino. Mamatest bohužel doma už nemám... Včera v noci slabé křeče v podbřišku, na toal. papíru malilinko hnědý výtok, ale jen jednou. Jinak je to spíše tvarohové a bílé.
Tak jsem zvědavá, co přinese pár nejbližších dní
Myslíte, že by to mohlo být teprve uznízdění,kdyz ms ještě nepřišla (zpoždění cca zatím den)? Včera 10 nebo 11dpo
Těžko říci. Podle mě bio chemické těhotenství. 4.11 první mikro duch a dnes skoro žádná změna. Bohužel bych tomu moc nedavala. Zkus 3 dny netestovat. Pokud ani pak nebude jasné viditelná čárka. Šla bych k dr
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mzacikova Mě u mamatestu jednou taky vyšel duch a nic z toho nebylo. Přikládám fotky, jak jsem to měla já.